Přejít na obsah

Zadní repro - dodělání, kódování atp.


Doporučené příspěvky

  • o 3 týdny později...

Káble ako originál diel nekúpiš, jedine samotné repro, konektory a piny. Ak ti to nesúri, skúsil by som chvíľu počkať. Mala by sa objaviť originál sada na domontáž ako originál príslušenstvo. Takto to bolo aj v prípade O2, cena bola okolo 70 eur a bolo tam komplet všetko na dorábku - 4x repro, kabeláž od repro až do rádia, všetky konektory aj s prechodkami do dverí...

Odkaz ke komentáři

Nie nie, v aute nie je navyše ani káblik :facka: Káble treba ťahať pekne zozadu od reprákov, až pekne dopredu k rádiu. Cez tú dostavbovú sadu v O2 som to robil viackrát, je to fakt jednoduché a je to len o rozobratí, nacvakaní vecí a potiahnutí kábla. Skúsim v januári zistiť, ako to vyzerá so sadou pre O3, či už je. Postupne príslušenstvo pribúda.

Odkaz ke komentáři

Jak vím o myšlení automobilky k domontování origo příslušenství, tak si myslím, že tato sada nebude v budoucnu existovat. Při objednávce nového auta je příplatek za zadní repro 3000 Kč. Což je zanedbatelné....Tak bych všem doporučoval, aby si to dali, než někdy řešit tuto věc.

A pokud to tam není, tak vodiče, piny koupit někde jinde, repro ve škodovce a pak to dodělat. Výškáče se musí v tapecu vlepit, není pro ně nachstáno upevnění. Pokud nebudete hrabat v kodování, tak to hrát bude, ale nebude přístupná funkce FADER. Škodovka (VAS) v mém případě doposud nenabízela tuto funkci uvolnit.

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...
  • o 11 měsíců později...
  • o 2 roky později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Příspěvky

    • Tvl, já jsem teď poslední dva nasranej permanentně, ale tohle najít na autě by mě asi rozbrečelo.
    • Přesně to znám, rodiče si koupili nového žigulíka, 2106 (1600) byl tehdy ten nejlepší. Postavili i kvůli němu novou dvougaráž a pod trámy na strop se natloukl heraklit (nebo jak se to jmenovalo) a udělala se hezmá stropní omítka. Asi po dvou letech co to bylo postaveno šel taťka jeden den do garáže (s autem se jezdilo tak 1x do měsíc, měli jsme ještě jiné) a strop o ploše  tak 3m2 spadl na auto. Nějací parchanti zvrchu vyžrali celý ten polistyrén, zůstala tam jen ta vrstvička rábicu a jednou to už nevydrželo ... . Takže náš klenot utrpěl pár šrámů. 
    • No ty kravo, tak to je teda stesti jako prase! 🙂
×
×
  • Vytvořit...