galaher Odesláno Prosinec 6, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 6, 2013 Nemá někdo tušení proč mám na spínači světel propojené piny 1 a 4 ? takhle jsem to koupil 0 Citovat Odkaz ke komentáři
galaher Odesláno Prosinec 6, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 6, 2013 Určitě to má něco společného s světlama že jo.Tak že pokud zapnu klíček a nastaruji sami se mi zapnou přední tlumené.Chtěl jsem to odstranit,ale jak to propojení odstraním nezapnu normálně tlumené světla.Něměl toto zapojení už někdo v autě ? nebo jak to dát do normálu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Prosinec 7, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 7, 2013 Řekl bych, že se rozbil vypínač světel a než aby předchozí majitel koupil nový vypínač, tak to nechal takto propojit, aby se mu světla zapínaly automaticky :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
galaher Odesláno Prosinec 7, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 7, 2013 kurňa..zítra si pujčím jinej a odzkouším.Díkes za radu.Pak dám vědět. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Prosinec 7, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 7, 2013 Nemáš zač, pak dej určitě vědět jak to dopadlo ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
galaher Odesláno Prosinec 9, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2013 Tak jsem si půjčil z passata a světla svítí jak mají,tak to teda bude tím spínačem.Sice nejelo podsvícení,ale to bude asi tím,že spínač byl s passata. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Prosinec 9, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2013 Tak jsem to typl dobře ;) . Jinak máš facelift nebo předface? U předface je regulace osvětlení přímo v tom vypínači a pokud použiješ novější vypínač, který regulaci neobsahuje, tak ti podsvícení palubky nebude fungovat (vlastní zkušenost) :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
galaher Odesláno Prosinec 9, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2013 mám regulaci v ovladači,tak že pokud má někdo na prodej dejte vědět 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Prosinec 9, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2013 Dej si poptávku do Bazaru ;) . Jinak chápu to dobře, že regulaci podsvícení máš v ovladači jak se nastavuje skon světel (samotný vypínač je bez regulace)? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
galaher Odesláno Prosinec 9, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2013 Dej si poptávku do Bazaru ;) . Jinak chápu to dobře, že regulaci podsvícení máš v ovladači jak se nastavuje skon světel (samotný vypínač je bez regulace)? tento : 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Prosinec 9, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2013 Tak to je předface vypínač, škoda..., mám doma jeden volný z faceliftu, který ale použít nemůžeš, protože by ti nesvítilo podsvícení palubky :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.