Přejít na obsah

Brněnská knajpa # 4x4+2 O:-)


SKAJA

Doporučené příspěvky

No prej už to i v obchodech začíná být divočina ... jooo má svoje kouzlo mít všechny dárky objednaný s tím, že poslední by měly dorazit dneska :-))

Jak zažíváte předváčnoční stresy vy??

 

EDIT:

Pánové mám dotaz: http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=26654&hl=%2Bbsg+%2Bjednotka zdá se mi to nebo je cena docela vysoká?? Mám dotaz, že jsem se bavili o ceně nějakých 800. Nebo je to blblost? :-)

Upraveno uživatelem Ofeig
Odkaz ke komentáři

Já dárky taky objednával, poslední dorazil v podstatě včera večer, takže teď už absolutně no stres. A jinak mi to letos přijde všechno tak nějak v klidu. Byl jsem v týdnu dvakrát v místním elektru pro žárovku a baterky a bylo tam prázdno, max jeden člověk. Přitom pamatuju (a není to tak dávno), že tam bývaly celý dny fronty lidí až ke dveřím. V domácích potřebách taky pusto prázdno. Asi dneska všichni objednávají na netu :)

 

Ale zas teda 14 dní zpátky jsem měl sraz s kamoškou ve Vaňkovce a to byl mazec. Asi po pěti minutách jsem si přál, abychom už byli pryč a co nejdál od Brna. Ty nákupní střediska jsou hukot, nemohl bych tam dělat, natož nakupovat :wacko:

Odkaz ke komentáři

Dneska nám tu slavnostně otevírají novou zimní halu. Teda ne, že by se mě to nějak dvakrát týkalo, na bruslích jsem stál naposledy v osmé třídě na základce, ale teprve včera v devět večer se zjistilo, že časomíra ukazuje nějaký haluze. Přitom dneska má být první utkání. Takže jsem dnešní dopoledne strávil na stavební plošině a v rozmontovaným scoreboardu přepojoval datový kabely, který někdo ve fabrice blbě zkompletoval :lol: Nakonec ještě přestanu mít strach z výšek :asie: ...Ale podařilo se a na odpoledne mám volnou konzumaci na baru :jager::jager::jager: Já ten hokej snad začnu i sledovat :D

IMG_20141219_205253.jpg

IMG_20141219_205336.jpg

IMG_20141220_110830.jpg

Odkaz ke komentáři
Ale zas teda 14 dní zpátky jsem měl sraz s kamoškou ve Vaňkovce a to byl mazec. Asi po pěti minutách jsem si přál, abychom už byli pryč a co nejdál od Brna. Ty nákupní střediska jsou hukot, nemohl bych tam dělat, natož nakupovat :wacko:

 

Včera to bol masaker, sme šli iba tak pozrieť, ja už mám asi všetko a milión ľudí :D neviem si predstaviť čo to muselo byť v Prahe :)

 

Pekná hala :palec:

Odkaz ke komentáři

Tak tak nakoupeno uz nejakej ten tyden.

 

Byli jsme jenom v mycce u Olympie a dostat se do Olympie mohlo byt vcelku tabu stejne jako z ni. Potom jsme prejeli do Futura na tydenni nakup a tam u pokladny bezproblemu (1 az 2 lidi ve fronte), ale na venkovnim parkovisti asi 10 minut hledani mista.

 

Videl jsem video od OMV pod Olomouckou pres Autonovu az po Vankovku jedno velke parkoviste

Odkaz ke komentáři

Tak ta dnešní pohádka v ČT Kdyby byly (v prdeli) ryby byl dobrej úlet (radši nechci vědět, co to udělá s Mirkou Spáčilovou) :lol: To bych chtěl jednou vidět zhulenej B) Ale škoda, že to nedotáhli do konce a ten závěrečnej song Jsem prasodlak nezpívali Morčata, mohlo to bejt dokonalý :smich:

 

Odkaz ke komentáři

Tak už je to tady B) Ti šťastnější si již užívají Silvestrovskou pohodu a my druzí boucháme poslední den v práci v tom roce. Myslím, že většina má ale plán na večer jasný: :jager::beer::jager::beer: :asie:

Je proto dobré si zopakovat několik taktických rad a poučit se z bych druhých http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/10867999848-mozna-prijde-i-charita/21452216041/obsah/353765-dolito

A bych Vám chtěl popřát bouřlivou oslavu, kterou přežijeme ve zdraví (třebas i na záchytce) :D https://www.youtube.com/watch?v=Rbg-No5epcs

Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...