Přejít na obsah

Superb 3. generace - všeobecné info


Doporučené příspěvky

Je pravda, že ty budíky mohly být lepší, ale zase taková hrůza to není ;) , třeba půjdou vyměnit za budíky z pašíka, ale ty asi nebudou sedět tvarově, že? Nevím totiž jaký budíky má passat (nechce se mi to hledat)... Pokud by seděli tvarem, tak by to nemusel být problém je tam dát, protože technologie by měla být asi stejná, ne? :)

Odkaz ke komentáři

auto ma super exterier ... jedine co ma irituje je to zahnutie dohora na. zadnych dverach ... nu a v interieri ta palubka je oldschool ...;(

Presne tak, to vyhnutie rve na kazdu skodovku, pritom je to len okopcene a mierne upavene, nehovoriac o tom, ze to opticky skracuje presklenu cast vozidla a uz aj tak obrovsky kufor vyzera este vacsi. Predna maska je bez napadu a kazi celkovy vzhlad inak celkom slusneho auta. O volante skoda aj hovorit. Kazdopadne si myslim, ze je to prva Skoda po OII a Sll combi, ktora mozno uputa pozornost, teda aspon dufam.

Odkaz ke komentáři

Za mě teda krásný design obzvlášť v bílé barvě. Interiér je obyč klasika jako ve všech ostatních modelech. To mi až tak nevadí, ale nechápu že je furt ten panel navigace tak nízko... to mi přijde u takovýho auta jako špatný řešení...

nicméně viděl jsem ho naživo předevčírem v boleslavi (už jezdí odmaskovaný) a musím říct že to auto má brutálně dlouhej ten rozvor :blink: to projdou přední kola..............pak chvíli nic........... a pak zadní kola :loool:

Odkaz ke komentáři

Nevim proč by měli mít "britský" Land Rovery, když ta Škodovka k nám prostě patří

 

napadá mě jeden důvod a tím je vyšší posez, vzhledem k jeho problémům ..... to lidi obvykle dělaji, že si kupují vyšší auta, když mají pohybové problémy ....

 

každopádně se asi SUV od Škodovky už jako prezident nedočká

Odkaz ke komentáři

No myslím, že jsi to nepochopil ty, Harleyman psal o RR právě v souvislosti s nohama, protože je to vyšší auto a zároveň repre.


nemužu si pomoct, ale mě se do SUVeček leze snad uplně stejně blbě jako do normálních.. akorát neohýbám záda ale popřípadě nohy natahuji zase děsně...

 

ono jde taky o vystupování a jestli se ti do SUV leze úplně stejně jako do klasika aut, tak mě napadá, jestli není chyba v tvé postavě, resp. třeba ve výšce a délce nohou :unsure:

Odkaz ke komentáři

Mě je jedno kdo to psal, oba tady vnucujete nějaký auta, ale proč se bude Česko prezentovat cizí značkou, když můžem jezdit v domácí značce. Že nějakýho Zemana bolej nohy, mě nezajímá. Co je težkýho na tom pochopit, že chci aby jezdili v domácí značce místo nějakýho Rovera nebo RR.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...