Přejít na obsah

ukradená octavia II


Doporučené příspěvky

prosím všechny o pomoc - černá octavia II tr. 2006 1,9 Tdi, srdeční záležitost.

 

Odcizeno z neděle na podělí 6.1.2014. Na zadní kapotě znak APPLE a octavia club, na přední kapotě tak 20cm od skla na straně řidiče flek přetítaný barvou o velikosti dvacetikoruny, kola obyč 15 na plechách a škoda kryty kol. SPZ 3K2 9221, odcizená v Chebu. Prosím jestli jí někdo uvidí tak 731640486 nebo PČR. děkuji velice

Odkaz ke komentáři

hm zni to divne od cloveka s jednim prispevkem .... to nejak moc nemam rad

Taky se me to nezdá.

Jsem na infarkt právě si prohlížím video z obchoďáku jak odjíždí moje autí. Kamera je poškozena nejde jí infra tak je tma tmoucí a jsou vidět jen světla auta. Popíšu to tak, jak to vidim. Ve 04:02:14 se rozsvítí světla auta, svítí 4 vteřiny potom je vypne tak se to přepne na mlhovky ( nakódováno denní svícení). Asi půl minuty svítí mlhovky, na asi dvě vteřiny zhasnou to asi zapnul zapalování nebo nastartoval, potom je vidět jak se přeruší chůzí levá potom pravá mlovka to prošel někdo asi ten co hlídal a auto po 8 vteřinách pomaloučku a jen na ty mlhovky odjíždí. Celá akce skončila ve 04:03:36 a trvala tedy 1:22. To je konec mého příběhu coby majitele octávie.

Upraveno uživatelem 135vas
Odkaz ke komentáři

Děkuji za informace. Pokud to správně chápu, tak auto vůbec nehoukalo (nespustil se alarm)? Pokud ano, tak mě to docela zaráží, to měli klíče s PINem, který ho deaktivoval nebo ho tak rychle odpojili? Jsou to záhady...

 

Máš SZ ;)

Upraveno uživatelem Ofeig
Odkaz ke komentáři

v pohode, jen to vzdycky zarazi :)

 

 

jen aby to nebylo tak, ze nekdo mel jeste klic jeden k tomu autu, rovnou od toho kde si to koupil :(

No pujdu na policii a nahlasim to, od koho jsem to koupil, jenže ty paka zelený zajímalo jen kolik mam klíčů a jesti jsem někomu auto nepůjčil. Dokonce si ani nešly pro video to jsem si státnul sám. Jsetli chcete pokoukat mohu to uložit na ulozto.cz, na youtube to dát nejde, nezná kodek z kamer. Prostě se zozsvítí světla auta a za 1:22 auto odjíždí. Byl sem se kouknout na jednu oktu že bych to vzal vybavené celkem dobře, je to 2 litr motor BMM ale když jsem to projížděl tak je trochu slyšet jak píská turbo, i když se stojí mna místě a prošlapuju to. Je to tak správně? Já s tím nemam skušenosti. Já jenom abych nekoupil nějakej šrot, moje auto mělo 100% stav, péči i servis. Jsem opravdu znechucenej životem, auto beru vždy jako člena rodiny a ne jako věc.

 

akorád jak jsem to koupil, nechal sem ve škodovce překodovat klíče

Upraveno uživatelem 135vas
Odkaz ke komentáři

Pri kúpe auta z druhej ruky je vždy riziko, že sa nejaký "zabudnutý" kľúč ešte niekomu povaľuje v šuplíku :ph34r: . Ja som hneď po kúpe vymenil zámky a kľúče a pre istotu tam išiel ešte aj Zeder. No a samozrejme aj havarijné poistenie.

PS: To parkuješ na parkovisku pred obchoďákom celú noc? Odvážny hošan :huh:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...