Přejít na obsah

Rachot motoru


Doporučené příspěvky

Když jsi vyloučil rozvody (jsou po výměně), tak bych to viděl na přestavovač vačkového hřídele. Jeho cena je v Etce kolem 11 500 Kč.

Přestavovač měnili cca před rokem v rámci záruky. S tímto se ještě nesetkali a neví co s tím tak se to bude posílat do Mladé Boleslavi. Diagnostika taky nic. :pest: Pánové Já už vážně netuším čím to může být :wallbash:

Odkaz ke komentáři

Sakra, já mám taky 58 000 km, ale u mě zatím všechno v pořádku.

Příští týden mají dojít výsledky benzínu zatím se na nic nepřišlo... Až budu vědět více dám to určitě sem čím to bylo... ;-) Doufám že mě neodbudou tím že mám špatný benzín protože jezdím jen na jednu benzínku a to na tu kterou mi doporučil chlap co mi vyřizuje opravu auta. To by mě hodně naštval :pest: kor když mi to sám doporučil a chlubil se jak to kontrolují kde je kvalitní benzín..

Odkaz ke komentáři

Dobrý den pánové.. Prosím vás o radu z čeho je tento hluk? Měl jsem to ve škodovce a jen něvěřícně kroutí hlavou a neví čím to je. Ten rachot trval cca 5-6 minut. Já mám jen krátkou ukázku co jsem natočil viz video. - http://www.youtube.com/watch?v=ov-wfTMzwxY&feature=youtu.be

To je teda divné, aby v škodovke v servise nevedeli, že katalyzátor sa zahrieva takým rachotom. Ak je to teda naozaj tak. Podľa mňa sa zahrieva zvýšením vstrekovanej dávky paliva do valca. Neviem či by to malko za následok taký zvuk. Ale mýliť sa môže každý ....

Odkaz ke komentáři
  • o rok později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...