Přejít na obsah

POZOR - BLACKLIST SERVISMANA - CHIPMANN


Doporučené příspěvky

  • o 2 týdny později...

je videt, ze prasarnu udela treba jednou ze tri aut, protoze najednou se vyrojilo xy lidi, kteri maji auto od nej take opravene a OK.

 

podle me svetle a tmave chvilky, ale musel jsem tam reagovat, jelikoz tam zase nekdo vykladal, ze se nemohl ani obhajit. coz me vytocilo.

 

vsichni vime, ze jsem mu nekolikrat psal, at se vyjadri, ze to budeme resit pres velitelstvi OC, at se nikdo neciti ukrivden. a velke prd.

 

takze ja jsem si obrazek udelal z toho, jak nereagoval a také z toho, co jsem videl zde na fotkach.

 

blby je, ze temhle lidem prasatny proste porad prochazi...

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Tak v danem vlaknu napsal nejaky post o tom, proc to neni jeho vina, ze pani nepodvedl, ze je vsechno v poradku, ale uz ho nemuzu najit, asi to smazal a vypada to, ze zrusil i svoje oznaceni v prizpevcich :)

No, udelal si slusne renome.

 

No popravde pani poslal fotky ztazene z netu na foru se vychvaluje jak ma na fotkach napisi z telefonu huawei p9 ale na fotkach co posilal zminene neni napis ani na jedne a dalsi veci jako fotka vsech vstriku ktere jsou stejne spinave na vsech stejne barevne tecky a fotka vstriku ktery ani nebyl na jeji typ motoru faktury nepredal .

Nikoha nechci hanit obvinovat jen uvedu co jsem cetl

Odkaz ke komentáři
  • o 3 měsíce později...

Vitto, krásně si to napsal. Poslední prasarnu kdy svému kamosovi co se znají delší dobu měl udělat rozvody v roce 2016 a před týdnem mu křupla pumpa. když to vyndal chlap v servisu tak rozvody se dělali na autě naposled v autorizaku v roce 2012. Nejlepší výsměch je ten,že mu dával svoji sadu rozvodu s pumpou graf a teď to je sama pohádka. "Já jsem ti to dělal. Vždyť to víš-poslu ti fotky tvých dílů! ❗A TED POZOR❗ ON JE TAK BLBEJ, ZE MU POSLAL FOTKU ORIGINAL PUMPY A LOZISKO Z ROKU 2010!! :-D Takže pokračuje vesele dal

Odkaz ke komentáři
  • o 9 měsíců později...

Čau kluci, jsem tu nový a v podstatě to je první co jsem četl a vlastně se tomu ani moc nedivím.Jak tu psal raym0n tak "Kdo šetří má za tři a kdo krade má ještě víc". Jeho sice neznám ale mám bývalého kamaráda, který za mnou přišel s nápadem otevřít si autodílnu. Napadlo mě proč ne.Dělal jsem s nám dříve a celkem sme si rozumněli.Protože vše bylo na mojí hlavu tak on si začal vydělávat. A přesně jako zmiňovaný Chipmann. Okrádal za práci, kterou neudělal a za díly které neměnil. Nakonec okrádal mě kdy já se vydavál na cesty pro díly, auta atd...Tak si dělal svoje kšefty o kterých já jsem nevěděl. Okrádal všechny kamarády,blízké a i rodinu. A jak už tu někdo psal co se to v dnešní době děje tak znám spousty takových případů a většinou se toto stane mým známým, kteří pak jedou za mnou a já se to snažím z lítosti napravit aby je to nestalo moc peněz když už do toho tak zahučeli. A dělá to spousta mechaniků z celé republiky. Naštěstí mám své kolegy mechaniky v práci se kterými si pomáháme a radíme a většinu věcí si dělám sám. Tohle je totiž hnus

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...