Přejít na obsah

Napajedlákovo RS


Doporučené příspěvky

Jojo. Ale bylo to staré, tvrdé Michelin Pilot vs. nové Conti Sportcontact 5. Kdyby byly obojí nové, tak je to asi +- stejné. Odborník ne, ale dělám v tom takže ty Barumky beru s čistým svědomím. :)

Copak je to za cistic ten uplne vlevo?:-)

 

Táááákže. Pár aktualit. Nakódavané US svícení směrovými světly (místo CREE diod v parkovačkách dány zpět žárovky...ty diody byly tak silné, že zastínily i to US svícení blinkry a nebylo to vončo, je tam mám dojem 60%) :prcprc: + výměna výbojek + nabíjení baterie (už není moc v kondici...holt stále origo) a ten slibovaný spoiler :palec: P.S. fotky jsou mobilovky, tak s rezervou :unsure:

 

 

Tak včera dorazila nálepka, dnes nalepeno :palec: čím dál víc se mi mlží skla, tak jsem pořídil glass cleaner od Chemical Guys a nějak se to zvrhlo, tak budeme i čistit kůži :ph34r::lol: a děkuji všem za chválu na interiér, je to fakt paráda ^_^

Uz to vidim,glass cleaner....:-)..jak sla cistit tak kuze tady s temi pripravky co tam mas vyfoceny?

Odkaz ke komentáři

Copak je to za cistic ten uplne vlevo?:-)

 

 

 

Uz to vidim,glass cleaner....:-)..jak sla cistit tak kuze tady s temi pripravky co tam mas vyfoceny?

 

 

Já jsem byl spokojený, čistil jsem to kartáčkem na zuby, pěkně krouživými pohyby místečko vedle místečka a pak ještě krémoval...práce asi 4h ^_^ přítelkyně mi na to řekla, že bych se měl léčit :lol: Nicméně nikdy jsem jiný čistič na kůži neměl, takže nemůžu porovnat, ale za mě dobrý (funguje i v domácnosti). Teď na jaro to ale dám profíkům komplet interiér+exteriér a pak už si to budu jen udržovat. :palec:

Cau, po minulem vikendu jsem nechal sadu dat na reklamaci ze se rychle sjizdely a uznano, pry nejaka vadna serie, vi o tom.

Ja mam na BMW ,najeto cca 7000 a nesjizdi se nijak enormne a to tomu obcas dam pilu.

 

To mluvíš o těch SportContactech5? Mám stejnou zkušenost. Ví o tom, drží hubu, dokud se nikdo neozve, ale peněz za to chcou jak za kozu :blink: Ve vlákně přezouvání na letní psal mischicka, že na SC5 ve 225/40 R18 najel zatím 33500 km a když je před dvěma týdny dával na auto, dvě mají 5 mm a dvě 4,5 mm. Což je nádhera, ale na to bych potřeboval tak tři sady a to bych asi neuživil :wacko:

 

Ještě jsem se okrajově díval na ForceContact, ale sériově se nevyrábí a čekat dva měsíce na gumy už nemůžu. :blink: Takže to vidím na ty Barumky a nebudu se stresovat :palec:

Upraveno uživatelem napajedlak
Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Bolo to take spinave, ze to neslo dolu, tak si to natrel? :D

Ani jsem to čistit nezkoušel, zrovna jsem to přebrousil. Asi by to šlo, ale stejně bych to musel rozdělat a už to bylo takové zašlé... Alespoň jsem zjistil, že vzadu už nemám skoro žádné desky, nejspíš jsou tam ještě z výroby.

napajedlaku: tiež ma to čaka.. aku farbu si konkretne použil ???

http://www.hammerite.cz/product/direct-to-rust-metal-paint-smooth-finish/ je to tohle, měl jsem ji nachystanou už rok, ale nějak nebyl čas :-D

pěkná práce :palec: přesně to mě čeká taky až bude hezky přes víkend

Určitě doporučuji, ještě když máš nová kola :-)

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Je fakt pěkný, bohužel za cenu 2x moje auto. :wacko: Ale alespoň za mě si myslím, že i kdybychom měli Scouty, tak zase budeme slintat nad RS a opačně :lol: Jinak co se týče těch Barum Bravuris 3, tak zatím pohoda, jen oproti zimákům víc hučí a to auto neskutečně zlenivělo :wallbash: už jsem si asi odvykl, že v létě tam ten zátah do sedačky na dvojku skoro není :unsure: :(

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...