Přejít na obsah

Napajedlákovo RS


Doporučené příspěvky

Před nima ne. A nemám to v plánu sundávat ani doma, :palec: ale tuším, že pokud by chtěli, tak bych to musel odstranit na místě a kdyby mě poslali na STK, tak bych byl stejně vymalovaný. Takže jezdím jen na dobré slovo. Ale když člověk vidí co se dokáže pohybovat u nás na silnicích, tak by mě to akorát nasralo, kdybych to musel opravdu strhnout a to ybch snad u toho i slzu zamáčknul :wacko: Tak jsem to měl za 1000Kč a 2b., takže jsem poděkoval a jel :jelen:

Tohle bylo poprvé, co se o tom nějácí policisté zmínili. To bych to auto pak mohl dát celé zpět do originálu.

 

Mimochodem už uběhlo 15tis km a ozval se servis, taky budu měnit i olej v převodovce ^_^, do toho mi došlo povinné 9306Kč (oproti loňsku sleva 41Kč - děkuji pěkně), čekám ještě havarijko, tudíž se "akce Columbus" posouvá někam hooodně daleko :(

 

Odkaz ke komentáři

Moc dělá věk, místo, první auto, velký objem...naskládá se to. Nebyla to jediná pojišťovna, ale všechny renomovanější byly +- cenově stejně.

Každopádně za kroupy mi v Koopce platili snad 60 000Kč (asi 25 důlků) a ulomené zrcátko + stěrač asi 15 000Kč, takže zas plnění se nebojí.

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

přidávám pár nových fotek z nedělního výletu, jinak auto je po servise (filtry, olej v motoru i v převodovce + kontrola podvozku a geometrie), taky se mi trošku nezdála klima, ale na výdechu má 4.3°C, takže asi jen můj špatný pocit. :wacko: tvrdě spořím na Columba :lol: dokonce jsem vypověděl povko u Kooperativy (9345Kč) a zřídil Allianz (7540Kč), levněji už to nešlo :unsure:

post-30712-0-38038800-1431375608_thumb.jpg

post-30712-0-27925600-1431375619_thumb.jpg

post-30712-0-17406800-1431375636_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Akorát jsem přišel o Black piano rámeček, zatím to přežiji s obyčejným a pak bych chtěl FL climatronic ^_^ :wub: ještě zbývá jednotka parkováků a snad bude ta gateway OK, mám zaslepky místo zámků a jak se vybije baterka je vymalováno :D A to jsem si říkal, že Columbus, popřípadě chip budou ty poslední věci, které do toho vrazím...No už pokukuji po kameře a dalších "kravinkách", které Columbus umí :-D tohle asi nikdy nepřestane :-D

14.6. bych chtěl zase do Piešťan, tak snad to bude už v cajku :P

Byla odpojena baterka, proto svítí, jinak je vše OK :)

Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...

Tak pokud pán bůh (práce) dá, tak se v neděli chystám na mezinárodní :D sraz do Piešťan. Dnes jsem se byl u kluků od Chemical Guys trochu vybavit, abych tam neudělal ostudu :jelen: + tam jejich slovenským koelgům stál jeden pěkný kousek, který stál za foto :prcprc: Ve Škodovce jsem si chtěl vyzkoušet, jak bude fungovat origo čistič na plasty a přístrojovku http://eshop.skoda-auto.com/cz/cs/b2c/cistici-prostredek-na-pristrojovou-desku, ale zklamání - za málo peněz málo muziky :wallbash:

post-30712-0-67397400-1434032811_thumb.jpg

post-30712-0-36027200-1434032827_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...

No ba15s se vlastně zasunula a pootočením zapadly výstupky na žárovce do otvorů. Tady bohužel nesedí ani jeden, tak jsem ji pootočil o 90° a ten výstupek zapříčil o takový kovový zobáček, takže je tam víceméně jen zasunutá. Uvidím časem. Vidět jde daleko lépe, dokonce jsem si ani v garáži nemusel rozsvítit :D ale pořád mě lákají i ty blinkry, i když jsi mě od toho zrazoval :D

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Příspěvky

    • Zdravím.  Mám takový menší problém. Mám Octavii 2 2.0tdi 103kw bmm PD s dpf a poslední dny si všímám lehkých vibrací za jízdy do kopce na 6.převodový stupěň cca v 80-100km/h. Není to nic hrozného, ale docela mě zajímá kde může být příčina. Auto je nepatrně hlučnější s vibracemi pod pedály. Moje první myšlenka byla jestli to třeba není převodovka, protože má najeto bez mála 290tkm. Předem děkuji za odpověď.
    • twl by me jeblo a zaroven zajimalo kolik by zachranilo PPF nastesti se to nedozvime
    • BUBUTECH, vedel by si dat vyrobit 2ks tych gumenych veci ? Mam vsetky suciastky ale tie stople co tu mas model sa uz nikde nedaju kupit a nemam nikoho co by mi to vytlacil na 3d tlaciarni. Dik za odpoved.
×
×
  • Vytvořit...