Přejít na obsah

stříbrná Octa 1.9 TDI 81Kw

Doporučené příspěvky

• o 2 týdny později...

Mě vadí jak ty černý zežloutly. Chci právě vykuchat plexi z nějakých.

Jinak včera přišlo tlumení na přední dveře. Už se nemohu dočkat na tu změnu, až to nandám na auto. Za tip děkuji Košinovie3e7cc9b99a13cecb4264e8acff0e64e.jpg

EDIT: Sehnal jsem černé blinkry od Honzy( on ví kterej),tímto mu za ně děkuji. Na blinkrech je fólie, kterou vyměním za novou.9df07bf809f67a1840ff7ca5dcf48a6c.jpg

Upraveno uživatelem milos0785
Odkaz ke komentáři

to tlumení doporučuju, sám jsem tlumil, jak uvnitř dveří, tak vně hned pod tapecem, ještě bych dal za středobasový repráky akustickou pěnu, takovou tu pyramidkovou, mám to taky a repráky začly krásně dunět, až budu mít tapece, tak ještě něco nalepím do nich, o výsledku snad ani nemusím psát, u O1 je tlumení jasná věc,

nejhorší bylo ty dvěře odmastit od bordelu který se tam hromadil 14 let

Odkaz ke komentáři

Dotaz na lidi, kteří již dávali boční lišty po laku zpět na auto. Jakou pásku doporučíte ? Ideálně použít pěnovou nebo obyčejnou oboustranku ? Díky všem za tipy :palec:
našel jsem tuto: http://www.g3.cz/katalog/oboustranne-lepici-pasky-3m/penove-pasky-3m/3m-oboustranna-penova-paska-9508w

Upraveno uživatelem milos0785
Odkaz ke komentáři

Díky za rady, tu žvýkačku zkusim :lol:
Jinak dnes jsem byl na STK s druhým autem a ikyž to bylo přes známého tak folie, která byla na předních oknech s 75% propustnosti musela dolu :wallbash::wallbash:
A když už jsem byl na STK nechal jsem si potvrdit typový list a zítra snad stihnu úřad a opět budeme jezdit ofiko :)

post-32937-0-43019400-1464712378_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Martine díky. No bavil jsem se na STK s majitelem no popravdě se máme na co těšit. Říkal, že lidi se budou hodně divit, až začnou pořádně měřit emise, hlavně u vznětových motorů. Ptal jsem se na chip a říkal, že pokud má člověk nějaký protokol(nejspíš myslel graf z brzdy), že je to udělané dobře nebude problém.
Jinak když se daří tak se daří, konečně opět legálně i na 18" :)

post-32937-0-40507200-1464765689_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...