Přejít na obsah

Rez a oprava

Guest GaGy

Doporučené příspěvky

Ahoj lidi mám octu 1,8T + LPG a postupně řeším všechny problémy co mě doprovází od koupi tohoto super veterána, kterého mám ovšem moc rád. Je to mazlík

Už sem v celku vyřešil hodně problému na autíčku a postupně během léta chci dát do kupy kastlu která ovšem není už v nejlepší kondici :D

Paté dveře tu řešit vůbec nebudu ,ty pujdou pryč protože hnijou pod okenkem, tak bych chtěl koupit nějaké v lepším stavu a jen přelepit karbonovou folii ,nebudu je ani dávat do barvy....Ty co mám ted mají už dost opoužívaný mechanismus zámku, takže i proto nové...

A mám pár dotazů... A jestli to má vůbec smysl opravit, aby to zase pár let vydrželo a nevylezlo to za půl roku opět ven...

A) první fotka: Reproduktor asi nic moc , doporučíte něco místo toho co by dobře hrálo?(chápu mimo téma, ale když už to tam je :D )

http://gagy007.rajce.idnes.cz/Rez

1,Druhá fota: ,zadní levá strana ,tam si myslím že by to mělo jít vybrousit a nastřříkat a mělo by to být OK ne ?

2,Třetí fotka: levá strana u kufru nad světlem ,taky myslím že by mělo stačit odbrousit a nastříkat?

3,čtvrtá fotka: Pravá strana zadní kolo ,tam už mi to tatínek opravoval ale bohužel je hodně levej a taky to podle toho vypadá.. Myslíte že by se to dalo odřezat a navařit tam nový kus? a vydrželo by to ? Nebo by bylo lepší to jen nějak vybrousit a pořádně zakitovat?

4.patá fotka: přední blatník levá strana ,je tam prasklina ,všiml sem si toho až ted, nutná celá vyměna nebo se s tím dá něco udělat ??? ...

A ted ceny:

Sprej s barvou mi namíchají asi za 250kč + bezbarvý lak ve spreji mám. + nějaká základovka..Dejme říct že do pětistovky investice jsou barvy...

A ted prosím vaše rady co si o tom myslíte.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...