Přejít na obsah

Juhyyyho RS kombajn


Doporučené příspěvky

Děkuju moc kluci . Je to jiné auto než dřív. <br /><br />Ty černé hagusy to chtělo a s maskou a kolama je to super. <br /><br />No pokoukavam po pruzinach chtělo by to maličko níž ale zase chci pouzivat combi a tazne. Tak jsem ve fázi studovani fóra. Za každou radu budu vděčný.

Odkaz ke komentáři

Pěkné to je :) no já osobně bych na pružiny zapomněl, zohledni české cesty :D i tak to je trest pro auto a moc si to nedovedu představit když chceš použivat tažné tak to bude už moc nizko a když tam něco naložiš a k tomu vozík no podle mě to je nerealné.. :D ale každého věc :)

Odkaz ke komentáři

Jsem to nevydržel a nahodil letní setup. Moc se mi to líbí. Masku na zkoušku č. 2 jsem stříkal do černého lesku sral jsem se s tím moc dlouho na to abych to tam alespoň chvíli nenechal ale líbí se mi to tak to tak nějaký čas nechám.

 

Nahodil jsem kola masku a umyl auto. Jsem spokojený. :prcprc:

 

 

 

napajedlak : doufám že tě nenaseru že se mi zase leskne :D

 

Já už se nenechám rozhodit. :smich: Včera jsem ji umyl a všiml jsem si, že mi někdo škrábl dveře, asi při parkování... a když jsem dával 50l bečku piva do kufru, tak jsem si škrábl horní hranu nárazníku :wacko:

 

Chtěl bych to dát na jaro někam rozleštit, nemáš s tím zkušenosti? Kamarád má červenou, nechal si zbrousit horrní vrstvu laku a auto s 300tis km je téměř jako nové.

 

Jinak jsem si u svého RS začal poctivě počítat spotřebu tankováním do plné a vychází mi 6,37 a na PP 6,4l, což mě teda překvapilo, že nekecá - jak jsi na tom ty, zkoušel jsi to? :blink:

Upraveno uživatelem napajedlak
Odkaz ke komentáři

Jeee musíš opatrně s tím alkoholem :smich: No tak to nemám já to třeba po umytí leštím leštěnkou či tempem tak to zmizí ale jak se to kvalitně umyje je to tam zase. Mám nejvíc na patých dveřích které budu muset nechat přestříkat stejně kvůli rzi pod spz.

 

No já věřím palubáku dřív mi auto papalo 9-10 l tak teď jestli 6 nebo 7 neřeším ale je fakt že teď zkouším pokus. Minulou zimu jsem jezdil za 6.1 do teď jsem měl 6.8 tak jsem si řekl že buď jezdím jak prase nebo je něco špatně. Za A je správně zkoušel jsem se krotit a jezdím normálně za 6.2

Odkaz ke komentáři

tak já to mám v denně 35 km. 5km město, 20km dá se říct dálnice s převíšením 500m dolů ráno zpět nahoru, no a 10km serpentýny taky dolů a nahoru a nějaká ta rovinka takže spotřeba fakt slušná

 

jo jo pod spz na místech kde se opírá... jak felda někde udělali soudruzi chybu

Upraveno uživatelem Juhyyy
Odkaz ke komentáři
  • o 5 týdnů později...

Kluci nevíte jaký olej do převodovky a kolik? Klasický manuál 6ti rychlostní.

Měřil jsem mezery kolo/lem a mam vpředu 55 a vzadu 50 mužů dát pružiny např. 40/45 predek/zadek aby se to vyrovnalo? Dělá se to?

Pár fotek náklaďáku. Nemůže to být jen leštěnka. A jedna před velikonoční

post-16531-0-76455000-1428730775_thumb.jpg

post-16531-0-81817100-1428730787_thumb.jpg

Upraveno uživatelem Juhyyy
Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...