Přejít na obsah

DOLIho černá RSka

Doporučené příspěvky

Ahoj, chci se zeptat. Ta loketka FL je na fotce ta vpravo? A ještě koukám že si měnil i řadící páku. Při koupi je manžeta standardně bez díry pro zámek?

Musel jsem se sám na tu fotku podívat, ano, ta z Faceliftu má jinou konstrukci která už tolik nechrastí a je prošitá bílou nití. Takže ta vpravo. :smich:

Pokud koupíš novou řadicí páku tak nemá díru na zámek, ale mám tam pořád tu starou. Alcantarová leží doma. Jinak nevím jestli v servise mají nějaký nástroj kterým to vystřihnou nebo jen nakreslí obrys a vystřihnout zahnutýma nůžkama.

jako auto, uz je v laku jen nalepit, pokud zanikne budu to resit folii ne zmenu barvy asi cernou ale jen pokud

Já jsem to nechal láknout do klavírový černý - není to metalická jako na autě.

Odkaz ke komentáři
no toz vypada to super... akorat bych mozna sel do nejakyho odstinu tmave sede, aby na cerne vynikl.. nemyslim, aby byl do oci, ale aby trosicku prostoupil.. jinak :)

a u Ol@fa bych dal na saharu cernej.. sice bude napadnej, ale predni RS ma taky napadnej.. ne? :(

Jo u té černé met. to zanikne, ale právě jsem si to nedokázal předtavit v jiné barvě. :)

Doli: máš to fakt hezký a v jiné než černé si ten difuzor nedovedu představit. Na Ol@fa jsem zvědavej ...

Díky, uvidíme jak to bude vypadat u Ol@fa, nemusí to být úplně špatný. :)

JJ moc pěkný sakra taky o něm uvažuju jen ty prachy je to docela dost za kus plastu jenže s tím prd nadělám

Vyjde to fakt hodně draho, surovej plast 2800 kč, lakování 1000 kč, lepidlo, 240 kč, montáž (s prymerem atd) další 1000 kč. :palec: Nepočítám ty cesty okolo, do lakovny, na motnáž apod.

Vypada to supr Zdendo! :palec:

Uz se taky tesim,az to tam loupnu..jen ten picus lakyrnik se nejak neozvya.. ;)

Marťas lakýrník, mi říkal, že se to teda lakovalo pěkně na hovno, hodně se to lepilo...či jak mi to popisoval.

Odkaz ke komentáři
  • o 4 týdny později...

Jedu do servisu a říkám: "Mám podezření, že odchází klimakompresor, dost hučí, ale nejsem si jistej. Můžete se na to podívat" Při převzetí: "Jojo, taky se nám zdá, že klimakompresor hučí, asi to bude on".

Pak další návštěva: "Mám problém s regulací podsvitu, při ztlumení ze 100% mi ihned zhasne komplet podsvětlení všech ovládání na řidičových dveřích. Ale jen na nich. Mohli byste zkusit přehrát firmware v jednotce přes VAS?" Při vrácení mi bylo řečeno: "Nelze přehrát, ale máte tam hodně dodělávané podsvětlení, takže problém asi bude tam".

Jedu do Prahy k Jardovi (rolbař) -> podsvěltení, stačilo odpojit jednotku (nebo odpojit - na baterii)

-> klimatizace (Jarda říká, ten zvuk se mi nějak nezdá), tak to napojil na plničku. Nakonec bylo odsáto 145g média, a to jsem před 4 měsící byl na doplnění. Po znovu naplnění vše jede jak má, tedy cca 10 barů. Takže přijde těžká chvíle najít zdroj úniku...

Ať žijí Autorizované servisy Škoda.

Ale jinak je to u ostatních značek stejný v servisech, Mercedes nevyjímaje...

Krumlov_nocni_01_r.jpg

Odkaz ke komentáři

Poslední dobou mám celkem dobré zkušenosti s Frommerem v Olmiku - nejen, že jen hned nechcou za každé otevření pusy peníze, ale snaží se, nevyměňují hned všechno, řeší věci, bez ohledu na to jestli člověk přijede 10ti letou Fabii nebo Oktou RS. Jinak všechny ostatní servisy předtím byly jak píše Zdeněk, bohužel...

Odkaz ke komentáři
  • o 2 měsíce později...

Tak už jsem taky přezul, pneu Matador M59 Nordica. :D

Jinak pokud někdo máte auto MR2007, tak se podívejte jestli nemáte tvrdé gumové těsnění kolem dveří (na všech). Je to výrobní vada.

Dá se to vyměnit bezplatně i po záruce, tedy pokud jsou znát známky poškození. (kulance)

Aby byla dobře vidět vada, nahrál jsem fotku ve vyšším rozlišení. Bylo odřený vpředu na dvěřích a vzadu na prazích

OIIRS.jpg

28_10_2010_predni_dvere_5.jpg

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...