Guest Hromada Odesláno Březen 24, 2014 Sdílet Odesláno Březen 24, 2014 Ahoj, potřeboval bych radu ohledně prozatimního odsranění zadního náhonu. Měl bych na mysli zadní poloosy rozvodovku s Haldexem a i kardan. Jedníné co bych nechal na svém místě jsou vnější homokinetické klouby, které drží náboj v ložisku. Samozřejmostí je, že bych homokinetické klouby zakrytoval aby se do nich nedostala špína ze silnice. Tohle by bylo pouze prozatimní řešení než bych repasoval rozvodovku, kde mi hučí ložiska. Jedná se mi jen o to jestli to nebude mít vliv na nějaké části vozu a jesti by mi to s touto úpravou prošlo technickou (spíše si myslím že ne pokud bych teda nedal pánům nějaký ten příspěvek na dovolenou). Předem díky za názory. Martin. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cosby Odesláno Březen 24, 2014 Sdílet Odesláno Březen 24, 2014 Vcelku nesmysl.ložiska jsou dražší,než seženeš celou rozvodovku s Haldexem.Sežeň,vyměňa je to. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Březen 24, 2014 Sdílet Odesláno Březen 24, 2014 U Passata CC to je otázka vytažení pojistky že? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Březen 24, 2014 Sdílet Odesláno Březen 24, 2014 vypnutí haldexu ano, ale pokud mu hučej ložiska v rozvodovce, tak mu pojista nepomůže a ještě si bude stěžovat ABS, jak neucejtí haldex 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Hromada Odesláno Březen 26, 2014 Sdílet Odesláno Březen 26, 2014 Ano myšlenka koupě druhé rozvodovky s Haldexem mě již napadla, ale jakou mám záruku že to vydrží.. Aby také neodešla po ujetí třeba 2tkm. A odpojení pojistky mě také napadlo jako jedno z prvního, ale jako člověka, který vyšel průmyslovku mě napadlo, že rotující části způsobující hučení zůstanou spojeny takže by to nemělo žádný efekt. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
_neo Odesláno Březen 31, 2014 Sdílet Odesláno Březen 31, 2014 a jak dlouho to může trvat vyměnit ložiska .. tak to dovez do servisu a odpoledne si pro to dojdi :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.