Přejít na obsah

Odstranění náhonu 4x4

Guest Hromada

Doporučené příspěvky

Ahoj, potřeboval bych radu ohledně prozatimního odsranění zadního náhonu. Měl bych na mysli zadní poloosy rozvodovku s Haldexem a i kardan. Jedníné co bych nechal na svém místě jsou vnější homokinetické klouby, které drží náboj v ložisku. Samozřejmostí je, že bych homokinetické klouby zakrytoval aby se do nich nedostala špína ze silnice. Tohle by bylo pouze prozatimní řešení než bych repasoval rozvodovku, kde mi hučí ložiska. Jedná se mi jen o to jestli to nebude mít vliv na nějaké části vozu a jesti by mi to s touto úpravou prošlo technickou (spíše si myslím že ne pokud bych teda nedal pánům nějaký ten příspěvek na dovolenou). Předem díky za názory. Martin.

Odkaz ke komentáři

Ano myšlenka koupě druhé rozvodovky s Haldexem mě již napadla, ale jakou mám záruku že to vydrží.. Aby také neodešla po ujetí třeba 2tkm. A odpojení pojistky mě také napadlo jako jedno z prvního, ale jako člověka, který vyšel průmyslovku mě napadlo, že rotující části způsobující hučení zůstanou spojeny takže by to nemělo žádný efekt.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...