Přejít na obsah

otevření oken na dálku


Doporučené příspěvky

Zdravím a prominte, že píšu toto téma, ale nekde v návodu jsem četl, že se dají dálkovým ovladačem otevřít okna když stojíte venku u vozu, jen to ted nikde nejsem schopen najít. Poradí někdo, zvlášte v horkých mesících se to hodí např pro vyvetrání vozu než do nej řidič sedne apod.

 

dálkové ovládní jako zde na obr.:

 

https://www.google.cz/search?q=d%C3%A1lkov%C3%A9+ovl%C3%A1d%C3%A1n%C3%AD+octavia+2&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=xmN8U92DG6-v7Aa_1IDQCQ&ved=0CDQQsAQ&biw=1366&bih=608#facrc=_&imgrc=iaLkTSb8QqMIsM%253A%3BRgD2f1kYllR-MM%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.rakso.cz%252Fobrazky%252Fvelky_1358149361-skoda-octavia-dalkove-ovladani-centralniho-zamykani-vystrelovaci-klice.jpg%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.rakso.cz%252Fdetail%252Fskoda-octavia-dalkove-ovladani-centralniho-zamykani-vystrelovaci-klice%252F%3B982%3B978

 

 

A druhý dotaz: po zmáčknutí prostředního tlačítka na dálkovém ovládání by se mel odemnknout jen kufr, že?

nebo to chápu špatně? Děkuji za pomoc

Odkaz ke komentáři

Pokud to podržení tlačítka při odemykání/zamykání na okna nefunguje, je potřeba tuto funkci aktivovat v komfortce. Samozřejmě pokud je to generace komfortky, která tuto funkci podporuje. Stejně tak jde např. naprogramovat chování centrálního zamykání v závislosti na rychlosti auta, vytažení klíčku ze spínací skřínky apod.

 

U třítlačítka se otevřou při podržení "kufrového" tlačítka pouze ty páté dveře...

Odkaz ke komentáři
  • o 5 let později...

Koupil jsem ojeté auto Š- Octávia II  a jedno okno na zadních dveřích funguje naopak(místo aby se zavřelo s ostatními tak se otvírá). konektorem elektromotoru to není (nejde otočit) zároveň jde okno ovládat pouze stiskem(tahem) vypínače.Automat dovírání nepracuje. Díky za rady. MArko A.

Odkaz ke komentáři
  • Dakie locked this topic
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Příspěvky

    • sice jsi v sekci OIII,ale pokud jsi na FB-spoj se s Daniel Haborák,ten 100% poradí co a jak  
    • Zdravím pánové prosím o radu s pomoc  Sehnal jsem si zrcátka z O2 face na pred face mám zrcátka el.instslaci motorek  Vyměnil jsem instalaci a motorek nějak to nechce fungovat třeba okna nereagují na vnitřní ovladač  Když na klíčku podrzim odemknout tak okna dolů jdou všechna ale když podrzim zamknout tak okno řidiče nereaguje a sklopí se zrcátko jak to prosím mám rozchodit 
    • Zdravím, podařilo se vám vyřešit tenhle problém? Mám totiž na svém autě úplně ten samý. Rezonanční zvuk od motoru při 1100 ot a netuším co by to mohlo být. Jediné co mě napadá je spojka. 
×
×
  • Vytvořit...