Přejít na obsah

Vytlmenie interieru a kufra


Doporučené příspěvky

Caute chlapi. Rozhodol som sa vytlmit moju MB- cku kvalitnym tmenim, nakolko ma stve hluk od zadnej napravy ktory mi uz ide pri dlhsej ceste na nervy. Rozhodol som sa pre material Stp silver. Zvazoval som aj dynamat ale ten je financne dost narocny. Dufam ze po vytlmeni bude aj akustika hudby o poznanie lepsia. Dvere by mali byt vytlmene dostatocne nakolko mam pripladkovy Cantom sound system. Ide mi hlavne o pdlahu a kufor. So. Zvedavy ako to dopadne. Ak to uz mate niekto vytlmene napiste naco sa najviac zamerat popr. Ako ste spokojny

Odkaz ke komentáři

Že by ŠA vůbec nějak vytlumovala dveře při zástavbě Cantonu při dnešním šetření na všem? Já myslím, že dveře nebudou vytlumený vůbec nijak a určitě ne lépe pokud máš pár repráků navíc oproti sérii.. U OII nic vytlumenýho nebylo, stejně tak SII. Takže si sice připlatíš za SS, ale holt kam nevidíš, tam ti nic navíc nedaj :)

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...
  • o rok později...

Caute, já tlumil predni podbehy, protoze mne vadil ten hukot gum, na podbehy jsem pouzil tlumici material Gladen Neopren, zakoupeny v Ahifi, vysledek je dobry, dost to pomohlo.

A pak jsem jeste tlumil oboje prdni dvere tl.materialem Glaen Aero Multi (troch drazsi, ale je tam v tom vse), delal jsem to hlavne kvuli ruznym zvukum ze dveri ridice(pravdepodobne tam klepala ta hadicka s lankem na otevirani dveri, je dlouha a oprena o dvere) a pak mi jeste vadilo, ze kdyz volam pres HF, tak je venku telefonat slyset, navic jsem si rikal, ze to pomuze i audiu. Vysledek je taky znatelny, zadne klepani uz neslysim a hudba je lepsi, basy uz nejsou tak "plechove" jako predtim, proste to po vsech strankach pomohlo. Mam radio Bolero a seriove repro, ale celkove je to ted opravdu velice schopne, krasny poslech, zkusil jsem ho dat naplno, otevrel dvere a nestacil se divit, jak dobry zvuk to vytvarelo.

 

Je to piplacka, ale doporucuji vsem

 

A Marian 1 8 tsi doporucuji, at si poklepe na dvere zvenku, vytlumene dvere totiz poznas, zni to UPLNE jinak, pokud to bude jak plechovka, vytlumene to neni, ale taky bych se priklanel k tomu, ze z vyroby netlumi ani Canton...

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Příspěvky

    • Zdravím.  Mám takový menší problém. Mám Octavii 2 2.0tdi 103kw bmm PD s dpf a poslední dny si všímám lehkých vibrací za jízdy do kopce na 6.převodový stupěň cca v 80-100km/h. Není to nic hrozného, ale docela mě zajímá kde může být příčina. Auto je nepatrně hlučnější s vibracemi pod pedály. Moje první myšlenka byla jestli to třeba není převodovka, protože má najeto bez mála 290tkm. Předem děkuji za odpověď.
    • twl by me jeblo a zaroven zajimalo kolik by zachranilo PPF nastesti se to nedozvime
    • BUBUTECH, vedel by si dat vyrobit 2ks tych gumenych veci ? Mam vsetky suciastky ale tie stople co tu mas model sa uz nikde nedaju kupit a nemam nikoho co by mi to vytlacil na 3d tlaciarni. Dik za odpoved.
×
×
  • Vytvořit...