AJET0 Odesláno Prosinec 21, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 21, 2009 Ahoj všichni, nutně potřebuju poradit, scháním zadní lemy blatníků na octavii combi r.v.98 a nikde nemůžu sehnat. Nevíte někdo, kde by se daly splašit? Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
AJET0 Odesláno Prosinec 21, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 21, 2009 Tak sem scháněl všude a nikde ty lemy nemají. Pouze na sedan, ale na kombíky se nevyrábějí. Jedině celý bok za 6000,-. Neměl byste někdo doma ty lemy nebo neporadil? Díky Honza 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Prosinec 22, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 22, 2009 myslis jako plastovy lemy nebo jak? nebo nechat zavarit, prebrousit a nalakovat? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
AJET0 Odesláno Prosinec 23, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 23, 2009 myslis jako plastovy lemy nebo jak? :) nebo nechat zavarit, prebrousit a nalakovat? mám na mysli plechařinu. Mám vyrezlej kousek plechu na lemu, tak mi to opravář vyřízl a chtěli jsme tam navařit lemy, který sem koupil ale oni prostě nepasujou (je na nich napsáno že jsou na 4 dv., samozř. mi je prodal prodavač s tím že jsou na combi). No a lemy na combíka se prostě nedělají. Ještě mě ale napadlo, jestli ty lemy co sem koupil nejsou šmejd. Nevíte někdo jestli je to stejný na combi i na sedan? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maca Odesláno Prosinec 31, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 31, 2009 Mě klempíra měnil zadní lemy a mam kombajna 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.