Přejít na obsah

Rozdiely pred/po FL, Modelove roky


Lokino

Doporučené příspěvky

Neviete niekto o stranke, kde by som nasiel vsetky rozdiely medzi FL a pred FL, nemyslim len ze ma ine svetla, inu palubovku, ine plasty, ze ma sklapatelne vonkajsie svetlomety, ale myslim nejaky komplet zoznam, myslim ze ci su pouzite rovnake tesnenia (pocul som ze na fl sa davali ine dverove tesnenia), alebo tiez co obsahuje modelovy rok napr 05,06,07,08 tu na fote pozeram a nasiel som len 2011 a 2013. Dakujem.

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Např. největší změny v MR 2011, 2012 a 2013 máš přímo přišpendlené v této sekci, co víc si přát? Další rozdíly najdeš v sekci Elektrika, hned v úvodu v tom rozdělení.

 

Co přesně a konkrétně se kdy měnilo se nikdy nedozvíš, protože se jedná i o výrobní tajemství automobilky. Stejně tak z jakých důvodů k těm změnám došlo.

Odkaz ke komentáři

Nehladam nic uplne konkretne, auto vyberam, ale bohuzial nemam este stale peniaze, mal som O II, MR05 alebo 06 ale musel som ho predat kvoli peniazom a ist do O I, chcel by som sa casom vratit, a uz teraz si chcem postupne ujasnit co je lepsie, napr viac sa mi paci asi pred FL, ale ak su tam nejake podstatne pozitivne zmeny, tak pojdem radsej do FL. preto sa pytam na zmeny nie az tak na vzhlad, tie vidim aj sam :)

Napr skoro vsade som sa docital ze R.V. 2006 je naj, co sa tyka motora 1,9 77 kw, vraj kod motora BXE, tak som cital dalej, ale dozvedel som sa, ze po tomto roku tam povolovali nejake ojnicne sroby, ktore staci vymenit ak motor este ide, cize aj dalsie roky by nemali byt zle, a ten motor je ten isty az nato ze splnuje normu euro 4 myslim, ale ci je to az tak moc u nas vyhoda, nie som si isty... takze cisto len zaujimavosti, kludne len postrehy, ktore si niekto vsimol ze je zmenene na nejakom roku vyroby alebo FL a su lepsie ako boli na starsom modely.

Odkaz ke komentáři

Jestli nehledáš nic konkrétního, tak je to zbytečná námaha - stejně to nikdy nedáš dohromady. Aby to mělo nějaký smysl, musel bys jít po konkrétním MR, výbavě a motorizaci. Ty změny výbav, jako jsou v Honzou navržených tématech samozřejmě nejsou všechno - během výroby se mění a inovuje spousta dílů, které nikde veřejně automobilka nekomunikuje. Na to si sežeň Etku a tam si můžeš studovat až do bezvědomí. Ale stejně nezjistíš, proč je konkrétní díl jiný, či inovovaný a v čem ty změny spočívají.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...