Přejít na obsah

Chyba sedačky řidiče


Doporučené příspěvky

Netřeba zde rozjíždět flame. ;) Vše se vysvětlilo a máme zde pokračování popisu; dovolím si zkopírovat rozšířené vysvětlení a popsání problému:

 

"...blbne to když sednu do auta, vždy je sedadlo úplně vzadu a dole, tak vážně nedosáhnu na pedály.. A za jízdy mi třeba zničeho nic zas odjede úplně do zadu..".

 

Jelikož se jedná o Laurina a Klementa, napadlo mě spárování klíčku se sedačkou; ale je hovadina, aby se sedačka sama posouvala během jízdy, aniž by řidička něco štelovala na ovladači.

 

Hoši, co se stane s el. nastavitelnou sedačkou, když se odpojí elektrika? Zůstane v tý poloze zafixovaná, nebo automaticky zajede do nějaké servisní polohy?

Odkaz ke komentáři

Moc děkuji Honzovi za snahu o pomoc a omlouvám se, za předchozí výlev.. Ano jsem jen hysterická ženská.. Za všechny rady a nápady budu vděčná.. :)


Jak byly v Praze ty bouřky tak je možný, že mi tam zateklo, jednou jsem přišla k autu a bylo vlhké sedadlo.. Teď jsem si na to vzpomněla..

Odkaz ke komentáři

Kedze si asi z Prahy tak skus kontaktovat pripadne navstivit Rolbara :) je to klubovy macher a fakt vie spravit zazraky :) pak napis ci sa podarilo vyriesit :) ale kedze pises ze je mozne zatecenie tak ja osobne by som to tipoval na tlacidla :) ale nevylucujem ani jednotku pamete ta sa nachadza pod sedackou vodica a kedze sedadlo bolo vlhke tak mohla zatiect aj spominana jednotka ...

Upraveno uživatelem lumi
Odkaz ke komentáři

Důležitý je, že komunikace nevázla a společně jsem se dobrali i k dalšímu popisu závady:

 

"...A je to tak že z auta odejdu , sedačka je v nějaké poloze a když se vrátím tak je úplně vzadu, stane se to za dobu, kdy je auto na parkovišti a nikdo s ním nic neděla. A když se mi to stane za jízdy tak to komplet rozhodí i zrcátka ,ale to je asi jasný..."

Odkaz ke komentáři

Tak suvis to moze mat aj s tlacidlami (kedze su ulozene na nejaku pamet) a aj s jednotkou pamete ... Treba skusit rolbara pripadne niekoho z diag :) niekde som zahliadol ze niekomu naprsalo na tlacidla a blblo to podobne ...

 

Bez diagnostiky je to vsak strielanie naslepo :(

Upraveno uživatelem lumi
Odkaz ke komentáři

Mě už několik let špatně funguje paměť zrcátek. Snažili jsme se na to přijít, nepomohlo ani základní nastavení.

Když klíčem odemknu auto a otevřu řidičovi dveře, zrcátka se rozhodí to nesmyslné, avšak pokaždé stejné polohy. Po rozjetí musím pokaždé rukou zmáčknout přislušné tlačítko paměti na sedačce, abych vyvolal jejich správné nastavení.

Zkoušel jsem x-krát přeukládat a nic nepomohlo. Mám pocit, že se to děje od doby, kdy jsem nechával přidělávat náhradní klíč.

Už jsem si na to zvykl, ale kdyby znal někdo řešení, budu rád. :)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Příspěvky

    • Zdravím pánové prosím o radu s pomoc  Sehnal jsem si zrcátka z O2 face na pred face mám zrcátka el.instslaci motorek  Vyměnil jsem instalaci a motorek nějak to nechce fungovat třeba okna nereagují na vnitřní ovladač  Když na klíčku podrzim odemknout tak okna dolů jdou všechna ale když podrzim zamknout tak okno řidiče nereaguje a sklopí se zrcátko jak to prosím mám rozchodit 
    • Zdravím, podařilo se vám vyřešit tenhle problém? Mám totiž na svém autě úplně ten samý. Rezonanční zvuk od motoru při 1100 ot a netuším co by to mohlo být. Jediné co mě napadá je spojka. 
    • Zdravím, začala mi skákat závada airbagů, na diagnostice to píše tyto chyby viz. foto. Mate s tím někdo zkušenost? Diky za rady… 
×
×
  • Vytvořit...