Přejít na obsah

Chyba sedačky řidiče


Doporučené příspěvky

Netřeba zde rozjíždět flame. ;) Vše se vysvětlilo a máme zde pokračování popisu; dovolím si zkopírovat rozšířené vysvětlení a popsání problému:

 

"...blbne to když sednu do auta, vždy je sedadlo úplně vzadu a dole, tak vážně nedosáhnu na pedály.. A za jízdy mi třeba zničeho nic zas odjede úplně do zadu..".

 

Jelikož se jedná o Laurina a Klementa, napadlo mě spárování klíčku se sedačkou; ale je hovadina, aby se sedačka sama posouvala během jízdy, aniž by řidička něco štelovala na ovladači.

 

Hoši, co se stane s el. nastavitelnou sedačkou, když se odpojí elektrika? Zůstane v tý poloze zafixovaná, nebo automaticky zajede do nějaké servisní polohy?

Odkaz ke komentáři

Moc děkuji Honzovi za snahu o pomoc a omlouvám se, za předchozí výlev.. Ano jsem jen hysterická ženská.. Za všechny rady a nápady budu vděčná.. :)


Jak byly v Praze ty bouřky tak je možný, že mi tam zateklo, jednou jsem přišla k autu a bylo vlhké sedadlo.. Teď jsem si na to vzpomněla..

Odkaz ke komentáři

Kedze si asi z Prahy tak skus kontaktovat pripadne navstivit Rolbara :) je to klubovy macher a fakt vie spravit zazraky :) pak napis ci sa podarilo vyriesit :) ale kedze pises ze je mozne zatecenie tak ja osobne by som to tipoval na tlacidla :) ale nevylucujem ani jednotku pamete ta sa nachadza pod sedackou vodica a kedze sedadlo bolo vlhke tak mohla zatiect aj spominana jednotka ...

Upraveno uživatelem lumi
Odkaz ke komentáři

Důležitý je, že komunikace nevázla a společně jsem se dobrali i k dalšímu popisu závady:

 

"...A je to tak že z auta odejdu , sedačka je v nějaké poloze a když se vrátím tak je úplně vzadu, stane se to za dobu, kdy je auto na parkovišti a nikdo s ním nic neděla. A když se mi to stane za jízdy tak to komplet rozhodí i zrcátka ,ale to je asi jasný..."

Odkaz ke komentáři

Tak suvis to moze mat aj s tlacidlami (kedze su ulozene na nejaku pamet) a aj s jednotkou pamete ... Treba skusit rolbara pripadne niekoho z diag :) niekde som zahliadol ze niekomu naprsalo na tlacidla a blblo to podobne ...

 

Bez diagnostiky je to vsak strielanie naslepo :(

Upraveno uživatelem lumi
Odkaz ke komentáři

Mě už několik let špatně funguje paměť zrcátek. Snažili jsme se na to přijít, nepomohlo ani základní nastavení.

Když klíčem odemknu auto a otevřu řidičovi dveře, zrcátka se rozhodí to nesmyslné, avšak pokaždé stejné polohy. Po rozjetí musím pokaždé rukou zmáčknout přislušné tlačítko paměti na sedačce, abych vyvolal jejich správné nastavení.

Zkoušel jsem x-krát přeukládat a nic nepomohlo. Mám pocit, že se to děje od doby, kdy jsem nechával přidělávat náhradní klíč.

Už jsem si na to zvykl, ale kdyby znal někdo řešení, budu rád. :)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Příspěvky

    • Tvl, já jsem teď poslední dva nasranej permanentně, ale tohle najít na autě by mě asi rozbrečelo.
    • Přesně to znám, rodiče si koupili nového žigulíka, 2106 (1600) byl tehdy ten nejlepší. Postavili i kvůli němu novou dvougaráž a pod trámy na strop se natloukl heraklit (nebo jak se to jmenovalo) a udělala se hezmá stropní omítka. Asi po dvou letech co to bylo postaveno šel taťka jeden den do garáže (s autem se jezdilo tak 1x do měsíc, měli jsme ještě jiné) a strop o ploše  tak 3m2 spadl na auto. Nějací parchanti zvrchu vyžrali celý ten polistyrén, zůstala tam jen ta vrstvička rábicu a jednou to už nevydrželo ... . Takže náš klenot utrpěl pár šrámů. 
    • No ty kravo, tak to je teda stesti jako prase! 🙂
×
×
  • Vytvořit...