Přejít na obsah

Sonax Xtreme Brilliant Shine Detailer


Doporučené příspěvky

Zdravim panove, sice je to detailer, ale sekci detailery jsem tu nenasel, tak doufam, ze zapada sem jako podkategorie ochrany laku. Pripadne presunte.

 

Troska oficialni teorie od kluku z http://www.detailingshop.cz

 

Sonax Brilliant Shine Detailer čistí mírně znečištěné povrchy. Jemně, důkladně a bez škrábanců. Sonax Brilliant Shine Detailer má konzistenci podobnou stříkacímu vosku a zanechá velmi kluzký, reflexní povrch. Nabízí výkon, jednoduchou aplikaci a brilantní lesk. Posiluje stávající vrstvy vosku a poskytuje další hydrofobní efekt.

 

Najdete tam i navod, da se koupit i ve velkem, vyhodnem profi baleni a je to naprosto blbuvzdorny produkt, ktery nesmi doma chybet zadnemu lenochovi!

 

A co to vlastne umi? Aplikoval jsem ze zvedavosti na pouze umyte auto samponem Chemical Guys Glossworkz, jedna vrstva Sonaxu BSD lehce rozlestena vaflovitym mikrovlaknem asi behem 5-10 minut po celem aute, zadny vosk. A takto to vypada po tydnu, kdy na to konecne zaprselo. Za me pomer cena/vykon vynikajici.

Aplikace byla velmi jednoducha, konzistence trosku soplovita, lak na kapote byl rozpaleny (tzn tak by se to delat nemelo!!!) a presto... no, postudte samy.

 

post-4726-0-11086800-1407823318_thumb.jpg

 

 

Odkaz ke komentáři

Určitě zajímavé řešení, které i já používám a baví mě. Jako detailer mám tedy Dodo Juice Carnauba Glaze - aplikace jednoduchá, rychlá, musí se tedy precizně vyleštit a to souvisí s použitím kvalitnějšího hadru. Používám na zavoskovaném autě po každém druhém mytí. Perfektní spotřeba, stálost a efekt. Obnovuje to funkčnost vosku, v mém případě se to skvěle rozumí s DJ Supernatural Hybridem a dodává i pěkný lesk. Jeden z detailingových produktů, který mě baví nejvíc.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...