Přejít na obsah

Keramické brzdové kotouče


SpiderM

Doporučené příspěvky

Maj 5 druhů destiček rozdělených dle použití viz odkaz co posílal Škodik, já mam na autě YelowStuff. Brzděj i studený ale je lepší je před jízdou trochu zahřát, co mam dál vypozorovaný tak nemaj moc rádi jemný přibrzďování.

 

info od výrobce:

Yellowstuff - toto brzdové obložení s redukovaným brzdným prachem je náš top produkt a je perfektním řešením pro závody a silnice s velkým brzdným účinkem i při nízkých teplotách. Což je pro závodní obložení obdivuhodné, jelikož je obvykle nutné pro optimální chod obložení nejdříve zahřát. Yellowstuff se hodí pro opravdu rychlé silniční vozy, závodní a rallye vozy. Yellowstuff je progresivní brzdové obložení (tzn., že při vyvinutí větší síly na brzdový pedál je brzdný účinek větší a vyvíjí při stoupající teplotě ještě agresivnější účinek). Obložení vykazuje vysokou životnost a minimální opotřebení brzdových kotoučů. Vysoký součinitel tření nabízí nejlepší účinky až do extrémních teplot 900°C. Jako všechna brzdová obložení od EBC je i toto bez agresivního černého brzdového prachu, který jinak zůstává na ráfcích a tím je znečišťuje a ničí pokud nejsou pravidelně čištěny. Yellowstuff bylo v testu brzd Maxpower oceněn jako nejlepší obložení pro silnici a závody. Obložení je vyráběno nejnovější technologií Interlay. Díky tomu má součinitele tření 0,6 a byl v roce 2004 používán při velkém množství rallye a okruhových závodů.

 

jinak kdyby měl o někdo zájem o produkty EBC tak by se dala sehnat i nějaká sleva.

Odkaz ke komentáři

Spidere ty tu vždycky založíš téma, na něco se zeptáš a pak už se tu neukážeš to se nedělá :D já si teda myslim že na tenhle motor (myslim jak je silnej)je to asi drahá investice nehledě na to že si tam dával těhlice na 280 což už je uršitě rozdíl od původních 256....jinak já kupoval akorát ty vrtaný zimmermany ale přijde mi že i ty vadnou při delšim brždění a navíc mám pocit že se mi při tedkon jednom prudkym brždění zvlnili kotouče a při pomalý jízdě něco v rytmu jízdy pravidělně drhne

Odkaz ke komentáři
Osobně ne,ale myslím,že mají tzv.nekonečný brzdný účinek ,ale použití výhradně motorsport - okruhy,apod. Taky k nim musí být odpovídající kotouče a mají nějakou provozní teplotu od kdy mají požadovaný účinek. Je to drahá záležitost nikdo v mým okolí je nemá :lol:

 

jinak tady jsou popsaný http://www.ebc-brakes.cz/

 

 

Ahoj prosimte to ebc to se da nejak objednat? Nemuzu to tam najit

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...