Přejít na obsah

Zamčené zadní dveře


Guest Zvedak

Doporučené příspěvky

Ahoj lidi potřeboval bych poradit mám jedničkovou oktávku po faceliftu a přestal reagovat centrál u pravých zadních dveř. Neví někdo jak se dostanu na motorek od centrálu aniž bych zničil tapec ? :wallbash:

Předem děkuji

Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...
  • o 2 roky později...

Mě to také potkalo,koupil jsem nový ámek zadních levých dveří,a dal do servisu.Přijel ze servisu a ejhle, po dvakrate jsem dveře otevřel a vickrát ne,zase jsou zaseklé.Přijde mi že je něco špatně v mechanice samotneho klikového mechanizmu,kde se to zasekává. Nevím co s tím. Do servisu to zpátky dávat už nebudu, neuměj to. Zkusím to podle návodu rozebrat a zjistit kde je kámen úrazu. Doufám že to nebude v elektrice, nebo v pneumatickým systému centrálního zamykání. Nebo má někdo nějakou radu?

Odkaz ke komentáři

Octavia ma elektricky central, takze pneumaticky system v tom nebude. A zamek odemkne(vyskoci cudlik) nebo ani to? Mohou byt zlamane kabely ve dverich :-/

 

Odesláno z mého ALE-L21 pomocí Tapatalk

 

Čudlík je v základní poloze a ani se nehne, když centrálem zamykám i odemykám. Ale když vezmu za vnitřní kliku tak se čudl zvedá, ale to je vše. Nic víc se s tím nedá dělat. Zámek se neodemkne, dveře se neotevřou, a pak když vnitřní kliku pustím, tak se zas zpátky čudl vrátí. Holt to musím rozebrat, ačkoli to teď dělali v servisu.

Odkaz ke komentáři

Tak to je zamek v safelocku. A budou to kabely ve dverich, pokud zamek menili :-) Me to same delal spolujezdec, zamek jsem rozdelal, propajel a stejne to delalo. Takze jsem vytahl cely svazek ze dveri a izoloval a izoloval. Stejne to nefunguje na 100%, takze zkusim ten svazek jeste vymenit a uvidime.

 

Odesláno z mého ALE-L21 pomocí Tapatalk

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...