Přejít na obsah

Blow off pro 1,8T


Doporučené příspěvky

Tak ten zvuk zkus nahrát. Je možné, že jsem Tě jen špatně pochopil podle toho popisu. Máš klasický airbox, nebo nějaký sportovní filtr?

 

A ty hadičky, co popisuješ, budou podle mě podle popisu od odvětrávacího systému (ventil je uložený v hadici tvaru T, že?), které dokážou nadělat dost problémů. Ten ventil originál stojí cca 1000Kč a neoriginál cca 300Kč.

Odkaz ke komentáři

Mám airbox, jj nad tím T je ventil na odvětrání a z něho jde hadice na další ventil, tyto 3 věci + 1 hadice se vymění a pak uvidím co to udělá. Taky mám catback od millteku, takže za jízdy jde slyšet i trochu syčení od výfuku.

 

Inženýři už nevyrábí jednu hadičku, tak musím ještě počkat. Nicméně mám přezuto na zimní a auto se stalo naprosto neovladatelné, nechce vůbec brzdit, při akceleraci furt bliká esp a strašně to plave. Už se těším až zasněží, co to udělá.

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...

Tak díky tomu číslu hadice jsem konečně pochopil, proč jsem Ti před tím nerozuměl. Ty to máš řešené trochu jinak, ono bylo u 1.8T několik typů PCV vedení. Proto mi přišlo, že každý mluví o něčem jiném :D

 

Jak Ti prosím Tě syčí výfuk? Já mám stejný výfuk a o výfuku téměř nevím. Jinak nevyrábějící hadičku neřeš, použij jakoukoli jinou, která je odolná oleji s příslušným průměrem.

 

Co máš za pneu a jak staré? Případně v jakém stavu máš tlumiče, silentbloky atd?

Odkaz ke komentáři

Jen abych ještě upřesnil výše zmíněné nedorozumění, tak jeden z těch "ventilů", co jsi pravděpodobně měnil, patří k posilovači brzd. Druhým ventilem máš na mysli asi klasický PCV ventil, který je usazený přímo v T-kusu.

 

To syčení myslíš, že maji nakonec na svědomí pneu? Já se v tom totiž trochu ztrácím. Viatti Brina asi máš na autě. Důvěru to moc nebudí, takže bych se nedivil, kdyby to mohly mít na svědomí pneu. Ale pokud na autě nebyly dělané silentbloky, čepy, tlumiče atd, tak tipuju, že nejlepší léta už budou mít za sebou :D

Odkaz ke komentáři

Jak je ten T kus, tak v něm je ventil (na olej 035103245A) a na něm je ta hadice 06A133783H, která se napojuje do dalšího

ventilu 058133753D, ty mám oba měněné + 06A133784D a myslím, že i ten T kus. Bylo to tam všecko zasrané od oleje, tak se to všecko vyměnilo.

 

Asi to fakt dělaj ty gumy, protože když jsem měl ještě letňáky, tak to myslím nedělalo. Nové jsou akorát eibach pružiny, TT silentbloky + silentbloky stabilizátoru a tyčky. Dneska super oprava, snad už pul roku jezdím s posunutým stabilizátorem, který klepal o nápravu, takže už jsem netušil, co bych měl ještě vyměnit, stačilo ho jen posunout a už konečně mám auto, kde nic nevrže, nebouchá a neklepe.

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...
  • o měsíc později...
  • o 4 roky později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Příspěvky

    • Tvl, já jsem teď poslední dva nasranej permanentně, ale tohle najít na autě by mě asi rozbrečelo.
    • Přesně to znám, rodiče si koupili nového žigulíka, 2106 (1600) byl tehdy ten nejlepší. Postavili i kvůli němu novou dvougaráž a pod trámy na strop se natloukl heraklit (nebo jak se to jmenovalo) a udělala se hezmá stropní omítka. Asi po dvou letech co to bylo postaveno šel taťka jeden den do garáže (s autem se jezdilo tak 1x do měsíc, měli jsme ještě jiné) a strop o ploše  tak 3m2 spadl na auto. Nějací parchanti zvrchu vyžrali celý ten polistyrén, zůstala tam jen ta vrstvička rábicu a jednou to už nevydrželo ... . Takže náš klenot utrpěl pár šrámů. 
    • No ty kravo, tak to je teda stesti jako prase! 🙂
×
×
  • Vytvořit...