Přejít na obsah

3C8 035 730 D - rSAP problém


Doporučené příspěvky

Ahojte,

neřešil jste někdo problém s připojením přes rSAP na jednotce 3C8 035 730 D po tom, co před tím bez problémů fungovala? Připojuje se mi nyní jen jako Bluetooth audio nezávislé na nastaveném módu... je možné nějak tu jednotku resetovat? Zkoušel jsem už vše... vymazat profil, vytvořit,odpojit,přejmenovat telefon, vymazat profil atd. :-(

Odkaz ke komentáři

Polar urcite ne ten tu jednotku nijak neovlivnuje. A nemas tam po reklamaci novejsi Android ? Kazdopadne by se ti to melo minimalne spojit jako bluetooth handsfree pokud by byl problem s kompatibilitou rSAP. Kdyztak to muzeme zkusit prohodit se stejnou jednotkou z meho auta popr. zkusit sparovat tvuj mobil u me v aute ; )

Odkaz ke komentáři

Díky za ochotu ;-) K tomu Polaru Fis+ jsem myslel náhodou tu "Bluetooth emulaci", zda-li se to nějak nemůže mlátit - vlastně mohu Polara vypnout a uvidím.

 

Ještě zkusím manželčin telefon, Android je stále ve verzi 4.4.2, tím to nebude. Problém je v tom, že nevidím ani rozdíl mezi připojování v režimu rSAP či Bluetooth popř. při přepínání na MaxiDotu - prostě bez jakékoliv chyby se to vždy připojí jako Bluetooth Handsfree po předchozím odpojení. Mám LG G3 a jak celou dobu to běželo, dokud jsem tam neměl připojen Nokii a Windows Mobile, ale tím to přeci nebude, již je to po několikátém resetu. Nechápu to, ještě zkusím na telefonu "reset" Bluetooth části přes Titanium.

 

Přes VCDS není možné udělat nějak "tovární nastavení" 3C8 035 730 D ? Např. dostat to do režimu, kdy je potřeba prvotní nakódování...

Odkaz ke komentáři

Ve FW pro tvuj Polar zadna emulace neni ta je ve FW pro Red Dot.

Tovarni nastaveni jde udelat i pres VCDS v prizpusobeni.

Pokud se ti to vzdy spoji jako BT handsfree tak je problem nekde v kompatibilite rSAP po tom co se ti vratil telefon ze servisu.

Zkus telefon od manzelky a uvidis a nebo mi po 18h zavolej a neco vymyslime ; )

Odkaz ke komentáři

Tak manželčin telefon dělal to samé... po tom, co jsem však na svůj telefon vrátil původní firmware před aktualizací výrobce,tak konečně vše jede jako před tím.

Ještě kdyby data fungovaly i na 2G (vypadávají mimo město), byl bych spokojen... nu což, člověk nemůže mít vše :-)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...