Přejít na obsah

Prilepenie ŠPZ na SR?


Pejp

Doporučené příspěvky

Ahojte.

Ako máte riešené "bezrámové" uchytenie ŠPZ, či už vpredu alebo vzadu (skôr ma teda zaujíma zadok), tak aby to nebolo v rozpore s "lagislatívou" SR? :lol: Tzn. ked prídem na TK/EK alebo keď ma zastavia žabičky, tak aby nebol nejaký problém.

Premýšľal som totiž o 3M obojstranke, ale dopočul som sa, že PZ SR s tým robí obrovské drahoty. Ako to máte riešené vy? Mali ste nejaké problémy?

Vďaka :palec:

Odkaz ke komentáři

Ja to mam prilepene tymto: http://www.pattex.sk/s-pattexom-to-zvladnes-lepidla-produkty-novinky/produkty/lepiace-pasky/pattex-paska-120-kg.html a vzadu nic nie je plech o plech.

...a ked si ich budu chciet zobrat, tak nech sa paci :D

Neviem o tom, ze by s tym bol problem na SK, zatial som teda ziadne nemal. Skor keby si ju prevrtal a dal na sroby, tak by sa im to nepacilo. Ale co som sa pytal znameho dopravaka, tak neni problem ani s tym, len sroby musia byt v tom bielom podklade a nemali by byt cez pismeno/cislo, alebo cez ten euro znak.

Odkaz ke komentáři

Já mám bez rámečku jen vpředu a na šrouby.Vzadu by to bylo plech na plech a to je na prd.

 

Tady to máte černé na bílém. §123, odst. 4: "Držiteľ vozidla je povinný vydanú tabuľku s evidenčným číslom bezodkladne pripevniť na vozidlo. Tabuľka s evidenčným číslom nesmie byť pripevnená spôsobom, ktorý narušuje jej celistvosť a znemožňuje jej čitateľnosť alebo identifikáciu. Ak boli vozidlu vydané dve tabuľky s evidenčným číslom, držiteľ vozidla je povinný bezodkladne pripevniť na vozidlo obe tabuľky." Takže na Slovensku žádné vrtání.

Odkaz ke komentáři

Ako si tú špztku primontuješ je podľa mňa tvoja vec dokonca aj s tých homologovaných rámikov vie bez problému vypadnúť a koniec koncov stratu odbečí zasa len majiteľ vozidla zaplatením pokuty, takže pokiaľ ju neznehodnotíš, neprevrtaš a pod. nemal by s tým byť nejaký problém.Mňa za to ešte nikto nebuzeroval.Prilepené to mám na tomto .Lidl cca 2€

post-18634-0-73356700-1412876774_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...
  • o 3 týdny později...
  • o 5 let později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...