Přejít na obsah

Bzučák u parkovacích senzorů


Guest hhackerik

Doporučené příspěvky

Guest hhackerik

Zdravím vás pánové, měl bych takový dotázek.

 

Koupil jsem si O II, která má z výroby parkovací senzory(vzadu i ve předu), jenže nefungují. U mechanika sem si to nechal píchnout na diagnostiku a sdělil mi, že je špatnej přední prostřední pravej senzor a bzučák. Tak jsem pak vyměnil vadný senzor, ale stále nic(bliká mi pouze tlačiko P na přístrojové desce), tak jsem si řekl, že to asi bude ten bzučák. Jenže jsem se kde si na passat forumu dočetl, že jestli je senzor funkční, tak v něm po spuštění parkovacího asistenta musí cvakat. Tudíž jsem spustil asistenta a ten senzor, který byl vadný už cvakal. Jenže jsem zjistil že necvaká aní přední prostřední levý, tak jsem ho taky vyměnil (i v něm teď už cvaká :-)), ale asistent stále nejede. Takže mě zbývá poslední věc vyměnit onen záhadný bzučák. Záhadný jelikož když ho zadám hledat na internetu, tak mi to nic moc nenajde. Prosím vás tedy o radu, zda-li má ten bzučák nějaký odborný nazev případně link na nějaký eshop a případně kde ho naleznu v autě bych ho vyměnil.

 

 

Děkuji moc za každou radu přeji pěkný den

Odkaz ke komentáři
Guest hhackerik

Pokud mas face je bzucak za budiky, pokud predface je jen jeden ve sloupku b u ridice pod pasem. Oznaceni 8e0919279. Pokud ti auto pri zarazeni zpatecky nepipne tak je ko.

 

 

Super děkuji moc za info, jen ještě malý dotaz. Ten bzučák je ve spodním díle B sloupku ?

Odkaz ke komentáři
  • o 4 měsíce později...
  • o 3 roky později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Příspěvky

    • Zdravím pánové prosím o radu s pomoc  Sehnal jsem si zrcátka z O2 face na pred face mám zrcátka el.instslaci motorek  Vyměnil jsem instalaci a motorek nějak to nechce fungovat třeba okna nereagují na vnitřní ovladač  Když na klíčku podrzim odemknout tak okna dolů jdou všechna ale když podrzim zamknout tak okno řidiče nereaguje a sklopí se zrcátko jak to prosím mám rozchodit 
    • Zdravím, podařilo se vám vyřešit tenhle problém? Mám totiž na svém autě úplně ten samý. Rezonanční zvuk od motoru při 1100 ot a netuším co by to mohlo být. Jediné co mě napadá je spojka. 
    • Zdravím, začala mi skákat závada airbagů, na diagnostice to píše tyto chyby viz. foto. Mate s tím někdo zkušenost? Diky za rady… 
×
×
  • Vytvořit...