Přejít na obsah

Plastove lemy kolem prahu

Pakowsky

Doporučené příspěvky

Cus borci. mám na svojí okine plastovy lemy co tam dal byvalej majitel. moc pekna podivána na to neni. :wacko: konečně prišla nak čas a chut se do toho pustit. na netu jsem koukal a zjistil že origo stojí pěknou sumičku. 4.100,- a a ten ,, neorigo " co je hnedka pod tim stojí asi 600,- no. zajimalo by mě jakej v tom bude rozdil když koupim ten levnější. co myslíte? neudělám chybu když bych ho koupil? :huh: a jestli někdo nemá zkušenosti třebas s vymenou by taky bodlo si o tom popsat

btw: tu je kdyžtak odkaz : http://www.autodily-pracharna.cz/nahradni-dily-skoda_octavia-1u2_358/4771/dily-karoserie/plechove-a-plastove-karosarske-dily/prahy.html

Odkaz ke komentáři

Ahoj. Píšeš o plastových lemech a postoval jsi ocelové prahy. Nicméně, pokud jde o ocelové prahy, které se normálně navařují místo starých prorezivělých a pod, tak ty neorigo by měly být slabší plech a je možné, že nebudou úplně dobře sedět- čti klempíř si s nima bude muset pohrát. Ty origo by mohl být silnější plech a měly by lépe sednout na kastli. Vše co jsem napsal je jmyšleno pouze hypoteticky. Nemám to ověřené ani podložené. Zřejmě rozhodující bude cena. Můj názor je takový, že pokud tu opravu bude někdo dělat poctivě, po svařování vystříká dutiny, dobře se to před lakováním ošetří, tak by levnější varianta mohla taky pár let vydržet.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...