Přejít na obsah

koupě O III 1.4 TSI


Doporučené příspěvky

zdravím,uvažuji nad koupí O3 a to buď RS. nebo 1.4tsi. Vím že je to docela rozídíl :D,zatím se více přiklanim k 1.4tsi,roční najezd +-10tkm. Nejčastěji cesta 8km do práce a 8km z5. Nikde sem nenašel zda 2015 nebo 2016 1.4tsi 110kw mají to vypinání válcu. Píše se zda jen o supu ale to jsou příspěvky z roku 2014. Je tedy lepší 110kw nebo 103kw? Co říkate na 1.4tsi 103kw rok 2015 elegance plus za cca 450t? najezd 15000km. Díky moc za odpovědi.

Odkaz ke komentáři
  • o 3 měsíce později...

Zdar chtěl bych si pořídit OIII původně to měla být 1,2tsi 81kw, ale po menších úvahách a přesvědčování kolegů jsem se přiklonil 1,4tsi 103(110)kw. Chtěl bych se zeptat na co si dát pozor při koupi ojeté OIII? Na netu se mi podařilo najít tohle

https://www.sauto.cz/osobni/detail/skoda/octavia/17280817?goFrom=list

Co na říkáte?

 

Díky za reakce

Odkaz ke komentáři
  • o 2 roky později...

Zdravím, jsem zde nový, a chtěl bych po Vás zkušených prosím radu. Jsem laik a octavii sem nikdy nevlastnil. Mám vyhlídlou O3 1.4 ale je to 12/2012 tudíž jeden z prvních kusů. Má nějaké neduhy oproti novějším ročníkům? Je v hezké výbavě (style plus, amundsen atd.) se slušným nájezdem (84tkm) a sám majitel působí jako fanda značky. Ale třeba už mi tam chybí usb a je tam nějaký media in konektor. Spáruju můj současný telefon? Ten amundsen nebude mít zastaralý sw atd.? Na co si dát pozor u prvních kusů, bylo tam něco, co už u novějších verzích vychytali? Děkuji za případné odpovědi. Cenovka je právě vyšší, a to 309 000.

Odkaz ke komentáři
  • o rok později...

Zdar, chci kupovat pro rodinku ojetý kombík do 330 000 Kč. Zvažuju O III 1.4 TSI nebo Mazdu 6 2.0 benzín. Mazdiček je málo, Octávek trochu víc, ale v porovnání s naftou stále málo. V žádném případě nechci auta nějak porovnávat. Nad O III uvažuju z praktického hlediska, nad Mazdou proto, že  jsem se zamiloval 🙂 a teď k věci...auto plánuju mít 10+ let. Co vybrat spíš? I proto mě láká stále víc ta "stará dobrá atmosféra" v Mazdě...ale aby mě pak taky nesežrala na servise 😄

Upraveno uživatelem Folda
Odkaz ke komentáři

Honzo to se rika o Fordu taky a na 12 let starym to mam zespodu zrzavy dost, ale na funkci rostlinare to nema vliv, proste to jen neni zespoda hezky 🙂 Folda to chce na dlouho, takze to muze byt solidni minus, ale taky bych nejakou tragedii necekal. Ale asi to pred koupi chce prohlidnout i zespoda, co ma to auto za sebou... vic nez octa.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Příspěvky

    • Tvl, já jsem teď poslední dva nasranej permanentně, ale tohle najít na autě by mě asi rozbrečelo.
    • Přesně to znám, rodiče si koupili nového žigulíka, 2106 (1600) byl tehdy ten nejlepší. Postavili i kvůli němu novou dvougaráž a pod trámy na strop se natloukl heraklit (nebo jak se to jmenovalo) a udělala se hezmá stropní omítka. Asi po dvou letech co to bylo postaveno šel taťka jeden den do garáže (s autem se jezdilo tak 1x do měsíc, měli jsme ještě jiné) a strop o ploše  tak 3m2 spadl na auto. Nějací parchanti zvrchu vyžrali celý ten polistyrén, zůstala tam jen ta vrstvička rábicu a jednou to už nevydrželo ... . Takže náš klenot utrpěl pár šrámů. 
    • No ty kravo, tak to je teda stesti jako prase! 🙂
×
×
  • Vytvořit...