Přejít na obsah

Hyundai i30 combi - 1.6 GDI ;)


Doporučené příspěvky

Uvidíme co me čeká... Faktem je ze mi zatím všechny reklamace vyřídili... Mluvím o původní i30... Třebas ten volant... Nechali ho obsit jinou kůži a byl super... ;)

 

Halt Tomas zije v jiném světě... Stále si trvám na tom ze za ty peníze jsem nemohl koupit lip... Možná Ceeda ... Ale u me rozhodl desing a interiér... Ten se mi u i30 líbil víc :)

Neboj, já se tam zajedu na ten zázrak podívat a pak dám recenzi. ;)

hele nevím... mimo jiné jsem reklamoval roletku... tak bude nová :) ani jsem tam nejel autem, nic neukazoval... napsali si VIN a objednali novou... :)

 

blbě navíjela... :)

Vidíš, tohle já třeba u Fordu neznám, že bych musel něco vůbec reklamovat. Stalo se mi to na prvním Mondeu, že mi nedržel opěrák sedadla a malinko se posouval do zadu. Ale to byla jediná věc. Na dalším nic a najel jsem s ním za půl roku 30tkm. A vím že ani pak s ním nic nebylo na záruku, i když už tomu bude končit záruka letos. Na současném 50tkm a absolutně nic po roce. Ty máš furt něco.

Odkaz ke komentáři

No proto říkám,že Tom žije v jiných číslech ;) ta roletka je nějaký globální problém... Potýkalo se s tím víc lidí... To jako velký problém nevidím...

 

Cas ukáže...

O víkendu chci udělat fotky a recenzi i30... Jako jsem to udělal u F III... A pristi týden mam na víkend i20...

Odkaz ke komentáři

Pěkný. Věřím, že sis to parádně užil :palec: Já dal teď o víkendu asi 250 km a než jsem najel na dálnici (takže cca do 100 km/h), tak jsem byl na 10,5. Jak jsem najel na dálnici (135 km/h tempomat), tak to vylezlo na 11,5. Pak jsem se zahrabal do bláta a trošku to potrápil, to stoupla spotřeba někam ke 14. A cestou domů to zas trošku kleslo, nakonec jsem dojel za 12,5. Nebyla to ani eko jízda, ani vyložně na krev. Spíš tak na pohodu, sem tam předjetí, párkrát maximální akcelerace jen tak pro radost (automat to nechá točit někam mezi 6500 až 7000 ot), ale většinou celkem v klidu.

Odkaz ke komentáři

Jj, přesně. Poprvé jsem to vzal mimo tu vodu, kde to na pohled vypadalo celkem suše a pevně. Jenže ve skutečnosti to bylo měkký a dost hluboký, tak mě Michal vytáhl. Pak jsem to vzal podruhé přímo přes tu vodu a už jsem to dal. Sice to bylo tak tak, ale nakonec se podařilo.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...