Přejít na obsah

Hyundai i30 combi - 1.6 GDI ;)


Doporučené příspěvky

já jsem si to užil parádně... ty úzky silničky bez provozu jsou super :) taky jsem tomu trochu naložil, když jsem jel domů a světe div se... průměrná byla 6,4 l na sto... :)

 

nevím, tuhle mi tu někdo říkal ;) , že na to mám trošku víc šlápnout a nakonec šla ta spotřeba i dolů :D ale bylo to fajn... jen přítule, mě trochu krotila... :) ale jak tu píše Skaja, když se to nechá vytočit k 7 tis..... hmm... to je nádhera ;)

Odkaz ke komentáři

Ono se docela vyplatí v rozjezdech tomu víc naložit aby jsi se dostal relativně rychle na požadovanou cestovní rychlost a pak to už jen šolichat na co nejnižžších točkách, pokud rychlost jen udržuješ. Já takhle jezdím, že rozjezd osolím(ale zas asfalt neškrábu) a co nejrychleji maximální možný rychlostní stupeň a jen šolichat. Žádné pomalé zrychlování.

Odkaz ke komentáři

jo, Tome, tak nějak jsem to asi dával... :) hlavně já prostě jezdím docela dost rychle... prostě rád předjíždím... ;) a taky kopce prostě točím motor tak, aby to jelo rychle... prostě si to chci užívat no... ;) vím, že 1.6 GDI není žádnej super motor, ale na jedna šestku jede fakt luxusně :)

Odkaz ke komentáři

Vorlíku, 2,4i pětiválec je motor koncepčně vytvořený v sedmdesátých letech a jen se časem upravoval. Držák jako prase s prakticky téměř nulovou údržbou. Jen olej, filtry, co 60 tkm svíčky a co 180tkm rozvody. Jinak nic. A to nic jako opravdu nic. Bere to od spoda, bere to od vrchu, prostě na 5°můžeš jet od 40km/h až po 220km/h. Jedničku můžeš jet 0-80(možná až 100 - nepamatuji přesně, když jedu pilu tak řadím dvojku tak v 80)km/h, dvojku minimálně dáš do 120km/h. A furt to tahá.

Jen dneska už ho asi v novém autě nekoupíš.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...