Přejít na obsah

Hyundai i30 combi - 1.6 GDI ;)


Doporučené příspěvky

Dakie, ten interiér se fakt nedá srovnávat... a to nemluvím o sedačkách... ale zase i30 mám skoro v nejvyšší výbavě, za to O II je fakt asi classic + klima... nevím, jaký se dělaly základní verze O II, které už měly klimu... to auto je r.v. 2012... jinak souhlas... služební O II je dost dobrá značka auta... ;)

 

teď když jsem ho vyčistil, tak už je útulnější... ;)

 

Tome... na bytovém družstvu... ;)

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...
  • o 4 týdny později...

No...už jsem ťuknul práh... Odřenej a promáčklej.

Na dvoře, přímo u firmy je zatáčka do pravýho úhlu, okolo baráku. Vyjel tam proti mě náklaďák s kontejnerem a nemohli jsme se vejít. Tak jsem mu chtěl couvnout. Jenže u paty toho baráku, je zbytek nějaký zídky, nebo co, vysokej asi 20cm a dlouhej na dvě cihly. Takže jsem jí prostě nemohl vidět a najel jsem na ní pravým prahem. :wacko:

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Opravit to musim, je to až na železo. Asi to zaplatím ze svýho, páč když vezmu spoluúčast, tak to asi nemá smysl hnát na pojistku.

Blbý je, že je to v místě, kde je ten plastizol, nebo jak se to jmenuje.

No uvidím co s tím.

Tak mám najeto něco přes 6.000km a jsem spokojenej. Nemůžu říct, že nadšenej, ale auto funguje, spotřeba je víc než příznivá. Při jízdě po městě s otevřeným okýnkem, je slyšet, že slabě začalo pískat turbo, ale v autě to slyšet není. Pořád mám problém se zpátečkou. Někdy nejde zařadit jinak, než vyhodit zpátky neutrál a pak jí tam prostě nacpat....trochu jako trojku u Š1203 :lol:

 

Odkaz ke komentáři

Jenom, že jsme to tu nějak zmínili, fasnul jsem konečně služebáka. Nakonec Huyndai i40 se 115k dieselem.

Výbava asi nějaký střed - HF, parkovací senzory vpředu a vzadu, kožený paket, vyhřívané sesle vpředu, drive mode aj.

Zatím s ním mám najeto 8 km :D

Takže postřehy dám později, až budu mít za sebou nějaké tisíce km. První dojem - hrozný traktor, odraz palubky v předním skle, parkovací asistent nesmyslně na displayi v budících, špatný výhled z vozidla (možná nezvyk, vůbec nemám představu kde vůz končí, neskutečně tlusté A sloupky.

Odkaz ke komentáři

traktor se ti zlepší, až bude mít něco najeto, odraz palubky mám třeba v Golfu taky a někdy i docela dost, špatný výhled u i40 je bohužel vlastnost a daň za ty jeho tvary, A sloupky asi kvůli tuhosti, no snad to nebudeš někdy potřebovat vyzkoušet, ale když brácha poslal Ceeda přes střechu, tak se hodily ....

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...
  • o 2 týdny později...

Lanci, tak sis měl vyžádat F III kombi 1.0 ... tam bys žádné "nýtování" neslyšel a hlavně bys ani nebyl v očekávání nárůstu výkonu... :lol: ;) jinak i40 se mi líbí, je to velký auto... akorát ten motor by si to asi zasloužilo silnější, na druhou stranu, já mít to co ty, tak si nestěžuji... ;) můžeš sem hodit fotku:?

 

Holy, tak spotřeba asi dobrá... nedokážu to moc posoudit..., ale ty 3,9 l, to je tedy extrém... já jsem jel nejméně za 5,1 l dle PP, ale to bylo opravdu courání a navíc rovinka, prázdné auto... jinak to moc neřeším a pohybuji se dle PP většinou mezi 6,2 až 8,7 l... to když jsem vezl na střeš kola a jel jsem, jak kdybych je nevezl... hh

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...