Přejít na obsah

nefunkčné diaľkové uzamykanie a zámok

dlho

Doporučené příspěvky

dobrý deň, chcem Vás poprosiť o radu... dnes som zaparkoval auto a išiel som ho zamknúť diaľkovým... stláčal som tlačítko zamknúť a nič ani smerovky neblikli tak som vyskúšal odomknúť a to išlo prebliklo ale zamknúť stále nešlo... rozhodol som sa zamknúť kľúčom ale ten mi vliezol len do polky zámku na vodičových dverách... vyskúšal som na kufri auta tam mi pekne vliezol ale otočiť ním nešlo... vyskúšal som aj náhradný kľúč a to isté... naštartovať ide pekne bez problémov... auto sa mi teraz nedá zamknúť... vôbec neviem čo sa mohlo stať... mal už niekto z Vás podobnú skúsenosť?

Odkaz ke komentáři

Špatný mikrospínač na zámku řidičovo dveří.

A to že ti nejde otáčet klíčem ve vložce zámku popřípadě tam i dát klíč bude způsobeno špínou atd., jak často zamykáš takhle klíčem či jak často čistíš a mažeš vložky zámků? Tipuji že vůbec. ;)

Odkaz ke komentáři

Raději bych ještě auto dal na diagnostiku a podíval se jaký zámek zlobí, ale pokud nejde auto zamknout, tak na 99% řidič, určitě se ti také při otevření dveří nerozsvítí vnitřní světlo, či možná spíše pořád svítí i po zavření a nastartování. Zámek vyndat, podívat se jestli zde není nějaký studený spoj, popřípadě prověřit mikrospínač. http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=550

Vložky zámků nejraději vyndat a vyprat třeba v benzínu, naftě atd., pak promazat a složit. Někdy stačí sprej třeba WD, stříkat a snažit se klíčem to rozhýbat, ale rozebrání a vyčištění to jistí.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
    • Zdravím, mám tady takový záhadný problém. Z ničeho nic náhodně začne blikat displej climatronicu, po chvíli se k tomu přidá kontrolka airbagu, která se rozsvítí a "pulzuje" ve stejném rytmu jako climatronic a občas k tomu na maxidotu vyskočí "snímač oleje do dílny". A teď se k tomu přidá i to, že pokud je to auto v téhle " chybě" tak nejde nastartovat, prostě jen točí a nechytne, musím třeba 2x 3x vypnout zapalování a zase zapnout aby chytlo. Tato chyba se objevuje absolutně náhodně a neobjevil jsem žádný spouštěč toho. Jinak auto jezdí absolutně bez problémů a vše funguje. Na odkazu video jak bliká climatronic.Díky za každou radu.https://drive.google.com/file/d/1LCbdYU5Kk29SsHvF5B61BJq0NzYHi9sQ/view?usp=drivesdk
    • Ahoj Jen to trochu oživím,  nechal jsem dodělávat tažné v autorizáku kde se mě technik ptal co s tím budu tahat a když jsem řekl že jen příležitostně klasickou vlečku na bordel a tak, tak mi řekl že chlazení a altík řešit nemusím, pokud bych chtěl tahat karavan tak potom už ano. nechal jsem montovat oddělávací tažné za cenu 15k s daní a bylo do na OIII combi Fl 2018
    • Dovoluji si předpokládat že ti nevylejzaj kuličky na čepu pořádně promazat a nezasunutou kouli vyzkoušet ve svěráku pomocí té páky jestli se ty kuličky aretují jak mají. upozorňoval mě na to technik že se to může stát
  • Vytvořit...