Přejít na obsah

Problém se směsí

Doporučené příspěvky

Tak jsem zkoušel návod s tím sprejem a nikde na něj nereagovala. Tak jsem ji nechal přes noc odpojenou a dnes jsem ji zapojil. První start dobrý natočila a držela chvíli na cca1350 a pak klesla na 1100. Když se úplně ohřála tak klesla na 900 a držela. Tak jsem ji přes VAG udělal ZN a zase to bylo v hajzlu. Při teplým motoru po startu vylítla na 1800 a pak si začla přidávat až na 2500. Tak jsem ji přes VAG hodil do továrního nastavení a zase byla ,,dobrá" po startu výlítla na 1350 a hned klesla na 900. Tak mě tak napadá, jaká je pravděpodobnost že bych měl v řiti ŘJ?? Popřípadně kde sehnat ŘJ a musel bych dát jinou nebo by stačilo stávající nechat nachipovat?

Odkaz ke komentáři

Zdravím všechny zde přítomné AEEčkáře. Dnes jsem dal do auta klapku kterou mi zapůjčil squirrelcze ,moc děkuji. A ani s touto klapkou se stav vozu nijak nezměnil takže příčinu KLAPKA škrtám ze seznamu. Už nevím co s ní dělá pořád to samé. Po startu vyletí otáčky na 2000 a vystoupají až ke 3000 a po chvilce spadnout. Toto je za teplého motoru. Při studeném je drží dokud se lehce neohřeje pak až jdou otáčky dolů. Děkuji Všem za rady a tipy :)

Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...

Tak je to vyřešený :) v Havexu v MB byl seřízen předstih a provedeno ZN pomocí origo diagnostiky. Předtím bylo prováděno univerzální diagnostikou a to prostě neprošlo ani v daném servisu se do toho s uni diag nemohli dostat tak jak bylo třeba. Takže problém zvyšování otáček po startu je vyřešen. Ovšem přetrvává jiný problém a to ten že po zapnutí jakéhokoli spotřebiče začnou kolísat otáčky a podle odběru elektřiny kolísají víc nebo míň (přímá úměra) takže jsem dostal kontakt na elektrikáře a snad ho v pátek stihnu :)

Děkuji všem co se podíleli na řešení tohoto problému J.H. a Kokta :)

Odkaz ke komentáři
  • o 2 měsíce později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...