Guest houmik Odesláno Leden 21, 2010 Sdílet Odesláno Leden 21, 2010 Protoze se mi blizi technicka a prestala mi svitit jedna dioda v SPZ, tak rovnou vymenim i ty krytky, protoze jsou strasne spinavy a jedna i praskla. Hledal jsem na netu a nasel jsem tohle http://www.automedik.cz/nahradni-dily-karo...0&pid=33744 jen by me zajimalo... pisou tam pro KOMBI. Neni to nahodou jedno? preci nedelali krytky extra pro kombi a jiny pro liftback, ne? A nemate nekdo nekde v manualu nebo necem takovym popsany, jaky srouby drzi ty krytky? Mam je totiz uplne hotovy. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kenny Odesláno Leden 21, 2010 Sdílet Odesláno Leden 21, 2010 (upraveno) jsou šroubky na křížovej šroubovák pokud bys chtěl možná ty krytky doma najdu myslim ze kombi a liftback to maji stejné Upraveno Leden 21, 2010 uživatelem kenny 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Leden 21, 2010 Sdílet Odesláno Leden 21, 2010 mno to jo, na krizak to vim, ale velikostne jak jsou, ze bych si 4 kousky ukradnul v praci 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Leden 22, 2010 Sdílet Odesláno Leden 22, 2010 (upraveno) nikdo nevi oznaceni sroubu, ktery tam patri? Upraveno Leden 22, 2010 uživatelem houmik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Leden 22, 2010 Sdílet Odesláno Leden 22, 2010 tak podle etky je asi jedno jestli kombik nebo lift. ja mam na kombiku listu z liftu... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Leden 23, 2010 Sdílet Odesláno Leden 23, 2010 joooo, to je ono :) moc dekuju, strasne si mi pomohl 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.