Přejít na obsah

JOM vzpěry kapoty


pym

Doporučené příspěvky

Chlapi instalovali jste to někdo na facelift? Podle mne to tam nejde. Jelikož ta kulove cepy mají malý rozsah. Nebo je to tím, že OI Tour má jinak uchycení kapoty motoru? Chytal jde to za ten přední torx v úchytu kapoty a na jeden šroub co je v blatníku, ale za boha to nejde zpasovat. Nějaké rady nebo doporučení?

Odkaz ke komentáři

Předface a facelift je úplně stený, jen je potřeba ty univerzální vzpěry upravit. Pak je možnost si ty vzpěry koupit hned upravené http://www.obautodily.cz/eshop/skoda-octavia-facelift/exterierove-doplnky/skoda-octavia-vzpery-predni-kapoty-jom-sada-id:4241.eshop , ale někdy se stane, že i u těch upravených si musíš ty kloubky ještě trochu dopilovat... :)

Odkaz ke komentáři

No já je mám od OBautodíly a nejsem schopen to tam narvat. Ten úhel co je možné tam vykroutit je malý a mám obavu, že když to budu pilovat , tak ten kulový čep může vypadnout ne? Jelikož je tam jen taková závlačka. Není tu někde foto té úpravy? Ten odkaz co tu Kale dal je nefunkční.

Odkaz ke komentáři

To je to co jsem psal, takže ty patříš mezi další, co koupili vzpěry z OB a přitom ty kloubky vypilovaný nejsou... :( Normálně to trochu vypiluj do doby než ti to půjde zavírat. Vypadnou by to podle mě nemělo, když to nebude vypilovaný nějak moc ;) . Co se týká toho odkazu od KaJe, tak ten normálně funguje... ;)

Odkaz ke komentáři

Nevím mně to píše že se nepodařilo nalézt obsah...

Kurňa fix moc jste mně nepotěšil hochu... Tak budu pilovat no... Ještě jsem přemýšlel o zahnutí tyček nebo těch čepů. Ale to by nemuselo dopadnout dobře. Takže, jak říká klasik beru pilník od zahrady a jdu se nacpat senem ... Člověk by řekl, že když je to na Octu tak to bude vyrobené pořádně. A od germánů zvláště.

Odkaz ke komentáři

Ohnout určitě ne - jednak by to mohlo i prasknout (nikdo asi nepotvrdí, co je to za materiál) a jednak bys to musel zašroubovat, označit kam ohýbat, vytáhnout a ohnout to ve svěráku - na té haubně bych měl strach to ohýbat. Mám to vypilované už cca dva roky a je to OK, tyčku sem si tam nechl pro sichr - kdybych měl kapotu zajistit když pofukuje. První budeš pilovat tak na třikrát a tu druhou uř dáš podel té první hned ^_^

Odkaz ke komentáři
  • o 6 měsíců později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...