Přejít na obsah

Elektricke otevirani a zavirani 5. dveri


drachouk

Doporučené příspěvky

Mam cerstve O3 kombi a priplatil jsem si za elektricke otevirani 5. dveri. Jsem vsak zklaman. Dvere jdou otevrit tlacitkem nad RZ, tlacitkem u radici paky nebo dalkovym ovladanim. Bohuzel ZAVRENI JDE JEN TLACITKEM NA DVERICH. Moc bych stal o moznost i zavirani ovladat odkudkoliv. Nemate nejakou radu? Takto je to dost dementni a srazi to vyuzitelnost celeho systemu. To jsem si mohl koupit jen pruziny pro otevirani, ktere by byly 10x levnejsi.

Odkaz ke komentáři
  • o 2 měsíce později...

Zdravím - podařilo se ti zjistit možnosti dekódování toho zavírání 5. dveří? Jsem ve stejné situaci ale nějak se mi nedaří nic relevantního najít.

 

Díky

Muzu se (asi hloupe) zeptat, kde mne to udelaji? V autorizaku nebo to svede i nejaky garaznik? Co to asi bude stat?

 

Odkaz ke komentáři
  • o 4 měsíce později...
  • o 4 týdny později...
  • o měsíc později...

Panové zajímá mne názor na elektrické otevírání patých dveří. Objednavam si octavii scout a nevim jestli si objednat tohoto pomocnika... je to spolehlive ? mel jsem to u audi A6 a spokojenost, ale nevim jestli to skodovka pravzala ve stejne kvalite... dekuju za odpovedi

Odkaz ke komentáři

Me vyhovuje, ze to nejde od ridice a klickem zavrit.... vozim box na psy a nechtel bych zpusobit omylem katastrofu, kdybych nechal otevrene dvirka pro psa : ). Otevreni se aktivuje klickem, tlacitkem u ridice a tlacitkem na patych dverich ? neni tam nejaky ten senzor ze mavnu nohou pod naraznik a kufr se otevre ?

Odkaz ke komentáři

Kessy zadany do vyroby mam. S tim jsem byl moc spokojen u zapujcenyho Yetiho. To zni zajimave s tim mavnutim. Me jde hlavne o to aby na byl spoleh na ty paty dvere... nechci si kupovat problem.... u ty audi co jsem mel to bylo uplne bezproblemove. Dnes je ta A6 stara 9 let a porad to funguje bez problemu. Rad bych stejnou kvalitu od škody : ).

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...
  • o 2 týdny později...

Tak dnes som to skúsil a nepodarilo sa .

 

v jednotce 6D - Trunk Electrics
16 - Security Access ->12345 ---- prístupový kód som zadal a napísalo prístup prijatý.
10 - Adaptations
(4)-Activation using rear lid opening button in remote key-Tap function for closing -> active
(4)-Activation using rear lid remote unlocking switch-Tap function for closing -> active
keď mu zadám activ tak príde otázka stará hodnota sa zmení na novú ja dám OK a potom vyskočí okno z chybov že treba zadať pristupový kod. no a ja som ho zadal pred zmenov a bol prijatý. tak neviem či robým ja chybu alebo čo ?
ak viete poradte. dik
Odkaz ke komentáři
  • o 3 měsíce později...

Kto mate elektricke 5 dvere,tiez Vam uplne na konci buchnu?

Cakal som ze sa pekne pomaly zavru a motorcek pritihne zamok,ako na inej znacke aut co mame na firme,ale dost to trepne na konci.

Dik za koment...

Auto mám asi tři týdny a po dvou týdnech se mi zdálo, že při zavírání el. 5. dveří začali bouchat, respektive oproti původnímu stavu bouchají nějak. Předtím to krásně tiše dovíralo. No, říkal jsem si že pojedu do servisu na reklamaci (drnčí mi i něco v uchycení pásu spolujezdce, když je pás na volno), ale pak jsem nějak ty dveře v otevřeném stavu více zvedl a bouchání přestalo. Asi někdo omylem je zatáhl níž ( ne že by to mělo mít na něco vliv ). Pokud se bouchání vrátí jdu reklamovat. Má to dojet krásně tiše až do konce v podstatě (určitě žádné "buch") .

Odkaz ke komentáři
  • o 2 měsíce později...
  • o 4 týdny později...

Nechal jsem si (ke klasickému el. ovládání co je z výroby) dodělat zavírání 5. dveří z interiéru tlačítkem a vlastně tak i klíčem - konečně má el. otevírání a zavírání smysl :) ..Jen mi jde o to, že se všichni baví o nějakém překódování. Já dostal info, že se tam dávalo nějaké relátko apod. Respektive mi zorvna vypínali i Start-stop, tak nevím k čemu to relátko bylo. Tlačítko na start-stop je znegované (od startu svítí oranžově) a co se týče zavírání funguje suprově :) ..konečně! :) Neví někdo něco o tom relátku?

Odkaz ke komentáři
  • o 2 měsíce později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...