Přejít na obsah

poškozená kůže na volantu, co s tím?


Lopik

Doporučené příspěvky

Už když jsem si u prodejce přebíral nové auto, říkal jsem si, že ta kůže na volantu je nic moc. Teď jsem zjistil, že dole ji mám poškozenou. Ani nevím, jak se to mohlo stát, neuvědomuji si, že bych něčím o volant zavadil anebo ho nějak jinak poškodil. Má někdo nějaký nápad, co s tím? (kromě výměny volantu ;) ) Vidět to není, ale když už o tom už vím, tak mi to vadí.

post-2575-0-84096100-1435665626_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Díky za tip na volanty.net - možná to nechám přečalounit do nějaké kvalitnější kůže.

 

Asi to bude skutečně od prstýnku, snubák nosím už 10 let :) Ale na předchozích škodovkách jsem takto poškozený volant neměl ani po 200.000km, zde se oproti OII opravdu šetřilo.

Odkaz ke komentáři

Teď jsem zjistil, že dole ji mám poškozenou. Ani nevím, jak se to mohlo stát, neuvědomuji si, že bych něčím o volant zavadil anebo ho nějak jinak poškodil.

 

Ked to je na spodku volantu, tak to nie je od prstenov, ale od nastupovania a obtierania sa o volant. Ja som napr. tiez zistil, ze obcas skrabnem o spodok volantu, ked nastupujem...hlavne ked mam jedni nohavice, ktore maju na bocnych kapsach kovovy zips <_<

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...
  • o 3 týdny později...

treba reklamovat. Hyundai mal svojho casu tiezp roblem s kozou na volantoch - tam to menili na pockanie. Snad skodovka nie je horsia!

poskrabany mechanicky ti nevyreklamuje nikdo a u auta s 90tkm ti stejne ve vsech znackach taky reknou, ze mas smulu. to ze ta kuze je asi tenci nez drive, to je bohuzel smutny holy fakt. uvidime, ja mam 11tkm a volant dobry, radicka uz zacina...

 

Ale jinak je škodovka sen každého.

tvoje komentare jsou totalne debilni, nezlob se na me. nic nikomu neprinesou, jen vzdycky napises vetu ve smyslu "za tohle platime", simply never" a ten co cituji.

zapremyslej laskave nad sebou, jenom plevelis temata.

Odkaz ke komentáři
  • o 2 měsíce později...

Někde nahoře jsem si v rámci této diskuse stěžoval na vydřenou hlavici řadící páky. V rámci 60tis. prohlídky jsem uplatnil reklamaci, po kontrole, že se nejedná o mechanické poškození my tato byla vyměněna! A jak jsem zjistil, nejsem sám, kdo to reklamoval. Nebojte se tedy reklamovat. Jen si říkám, jakou na to teď dát ochranu, chci ji mít stále hezkou. Honza


 

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...