Přejít na obsah

Škoda Octavia 1.8T RS


Doporučené příspěvky

Díky,snažím se,protože pravděpodobně Oktu budu mít ještě hodně dlouho,kvůli koupi pozemku a stavbě domu,takže na jiný mít nebudu 😂 navíc jsem s autem spokojenej,takže není co řešit.

Update z dneška - nový zadní třmeny jsou konečně na autě a vše funguje jako za mlada + nový lana samozřejmě.

IMG_20200605_123619.jpg

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...
před 2 minutami, Konny napsal:

Muzes jeste vyrazit na nejakou dovolenou 😃

Tak dovolená bude,to jako jo,ale jen na pár dní po Česku s dalšíma 3 rodinama s dětma.nepotrpim si na drahý dovolený,to radši posetrim (na budoucí parcelu) a taky na příští rok máme v plánu svatbu,takže peníze se hodí. 

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...

- Protože se mi nechce zakládat nějaký další téma ohledně podvozku, tak jsem si řekl, že to hodím sem - poslední dobou mě trápí tvrdost mýho RS a tak bych se s vámi co tohle třeba už řešili nebo mají zkušenosti rád pobavil o tom, co s tím... Je mi jasný, že 18 kola tomu hodně ubírají na komfortu, ale i když dám zimní 16 tak je to téměř to samý, hrozně tvrdý. Jediný co teď z hlavy vím, že tam mám žlutý tlumiče Billstein, ale označení netuším a pružiny taky ne. Moje vize by byla zachovat tuhle výšku podvozku, ale aby to bylo víc komfortnější, měkčí a celkově přejezd přes nerovnost aby tolik nemlatila. Když jedu s rapidem moji přítelkyně, která tam má 16 kola 215/40 tak i tak je to tlumení úplně někde jinde, než u mýho auta. Nicméně je mi jasný, že by to znamenalo výměnu tlumičů, ale říkám si, jestli i pružin a zároveň asi i komplet uložení. Pořadí někdo, kdo má zkušenosti co s tím? 

- Plus teda jestli někdo ještě neřešil když je teplo cca 13 stupňů a výš vrzání dveří - tapec. Strašně mě to rozčiluje a absolutně nevím na co se konkrétně zaměřit, abych tohle odstranil. 

- Jo a ještě mi cvaka ridicova sedačka, měl jsem to samý i u Passata B5 když jsem brzdil, tak cvakla,rozjel jsem se, tak taky cvakla. Takže tam byla určitě vůle. Vím, že to je i vahou řidiče, že se to díky velký váze vychodi, ale je nějaká možnost to opravit? 

Odkaz ke komentáři

Takže, kdyby někdy někoho sralo tak jako mě,cvakání sedačky při rozjíždějí a brždění, tak tady je "návod" co s tím. 

Jak jsou šipky, tak tam jsou průchozí díry, tak tady stáhnout sroubama co to jde a je po problemu.jaky šroub nevím, dal jsem tam to, co jsem našel a ještě to budu předělávat, ale jediný co, tak že šroub 13cm dlouhý a průměr netuším, to jsem zapomněl změřit,ale vše je popsano v odkazu výše. Plus jsem vyřešil vrzání plastu ve všech dveřích a vyhodil jsem ten polystyrenovej nesmysl z předních dveří. IMG_20200716_161644.jpg.07f11b4efff63f387b22c9bccada3c86.jpg

IMG_20200716_151047.jpg

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...