Přejít na obsah

Škoda Octavia 1.8T RS


Doporučené příspěvky

Díky,snažím se,protože pravděpodobně Oktu budu mít ještě hodně dlouho,kvůli koupi pozemku a stavbě domu,takže na jiný mít nebudu 😂 navíc jsem s autem spokojenej,takže není co řešit.

Update z dneška - nový zadní třmeny jsou konečně na autě a vše funguje jako za mlada + nový lana samozřejmě.

IMG_20200605_123619.jpg

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...
před 2 minutami, Konny napsal:

Muzes jeste vyrazit na nejakou dovolenou 😃

Tak dovolená bude,to jako jo,ale jen na pár dní po Česku s dalšíma 3 rodinama s dětma.nepotrpim si na drahý dovolený,to radši posetrim (na budoucí parcelu) a taky na příští rok máme v plánu svatbu,takže peníze se hodí. 

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...

- Protože se mi nechce zakládat nějaký další téma ohledně podvozku, tak jsem si řekl, že to hodím sem - poslední dobou mě trápí tvrdost mýho RS a tak bych se s vámi co tohle třeba už řešili nebo mají zkušenosti rád pobavil o tom, co s tím... Je mi jasný, že 18 kola tomu hodně ubírají na komfortu, ale i když dám zimní 16 tak je to téměř to samý, hrozně tvrdý. Jediný co teď z hlavy vím, že tam mám žlutý tlumiče Billstein, ale označení netuším a pružiny taky ne. Moje vize by byla zachovat tuhle výšku podvozku, ale aby to bylo víc komfortnější, měkčí a celkově přejezd přes nerovnost aby tolik nemlatila. Když jedu s rapidem moji přítelkyně, která tam má 16 kola 215/40 tak i tak je to tlumení úplně někde jinde, než u mýho auta. Nicméně je mi jasný, že by to znamenalo výměnu tlumičů, ale říkám si, jestli i pružin a zároveň asi i komplet uložení. Pořadí někdo, kdo má zkušenosti co s tím? 

- Plus teda jestli někdo ještě neřešil když je teplo cca 13 stupňů a výš vrzání dveří - tapec. Strašně mě to rozčiluje a absolutně nevím na co se konkrétně zaměřit, abych tohle odstranil. 

- Jo a ještě mi cvaka ridicova sedačka, měl jsem to samý i u Passata B5 když jsem brzdil, tak cvakla,rozjel jsem se, tak taky cvakla. Takže tam byla určitě vůle. Vím, že to je i vahou řidiče, že se to díky velký váze vychodi, ale je nějaká možnost to opravit? 

Odkaz ke komentáři

Takže, kdyby někdy někoho sralo tak jako mě,cvakání sedačky při rozjíždějí a brždění, tak tady je "návod" co s tím. 

Jak jsou šipky, tak tam jsou průchozí díry, tak tady stáhnout sroubama co to jde a je po problemu.jaky šroub nevím, dal jsem tam to, co jsem našel a ještě to budu předělávat, ale jediný co, tak že šroub 13cm dlouhý a průměr netuším, to jsem zapomněl změřit,ale vše je popsano v odkazu výše. Plus jsem vyřešil vrzání plastu ve všech dveřích a vyhodil jsem ten polystyrenovej nesmysl z předních dveří. IMG_20200716_161644.jpg.07f11b4efff63f387b22c9bccada3c86.jpg

IMG_20200716_151047.jpg

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Příspěvky

    • Tvl, já jsem teď poslední dva nasranej permanentně, ale tohle najít na autě by mě asi rozbrečelo.
    • Přesně to znám, rodiče si koupili nového žigulíka, 2106 (1600) byl tehdy ten nejlepší. Postavili i kvůli němu novou dvougaráž a pod trámy na strop se natloukl heraklit (nebo jak se to jmenovalo) a udělala se hezmá stropní omítka. Asi po dvou letech co to bylo postaveno šel taťka jeden den do garáže (s autem se jezdilo tak 1x do měsíc, měli jsme ještě jiné) a strop o ploše  tak 3m2 spadl na auto. Nějací parchanti zvrchu vyžrali celý ten polistyrén, zůstala tam jen ta vrstvička rábicu a jednou to už nevydrželo ... . Takže náš klenot utrpěl pár šrámů. 
    • No ty kravo, tak to je teda stesti jako prase! 🙂
×
×
  • Vytvořit...