Přejít na obsah

Octavia 3 facelift


beryfery

Doporučené příspěvky

  • o 3 týdny později...

V 46KT by mali byť zverejnený SK cenník a spustený predpredaj - predpokladám, že predajcovia dostanú info o taký týždeň skôr.

Aktuálna O3 sa dá objednať najneskôr 46KT, Combi RS už sa nedá objednať vôbec. Pri aktuálnych objednávkach už sú nejaké reštrikcie, čo si spomínam, tak bixenóny, zadné led svetlá a 17" disky.

Výroba aktuálnej O3 končí 5KT/17, facelift nabieha 6KT/17 - RS a Scout až 14KT/17. Takže v prípade RS a Scout bude výpadok cca 8-9 týždňov.

Odkaz ke komentáři

Tuší někdo, jestli do faceliftu přijdou už od začátku zároveň nové motory, nebo půjde zatím jen o změny na kastli a interiéru?

 

Mám na mysli zejména 2.0 TDI 140kW (Superb, Kodiaq), 2.0 TSI 132kw (Kodiaq) a s těmito motory související nové 7° mokré DSG (Kodiaq).

Předpokládám, že 1.5 TSI dorazí později.

 

Doplněno: Ve včerejším Světě motorů 43/2016 jsou informace o faceliftu Seatu Leon, které by mohly lecos napovědět: Přijde 1.0 TSI 85kW (v O3 už je), zůstane 1.4 TSI (1.5 TSI zatím jen do GOLFu), 1.6 TDI posílí na 85 kW a 2.0 TDI dostanou novou 7° DSG DQ381. V interiéru hlavně nový infotainment (8", gesta atd..)

Odkaz ke komentáři

speedsnail: Motory sú oznámené takéto. TDI zostávajú zatiaľ všetky súčasné.motory.jpg

 

Za mňa je toto zatiaľ asi najmenej podarený facelift v histórii Škody :unsure: Príde mi, že ho v rámci outsourcingu robil Leepu z Chop Shopu :lool:

Predné delené svetlá s delenými led sú neskutočne tuzingové; zadné svetlá sú identická kópia svetiel z Fiatu Tipo sedan aktuálnej generácie; nový Columbus posunutý do strany s dotykovými tlačítkami vľavo sa tam absolútne nehodí, takisto ako lesklé rámovanie ovládačov climatronicu a chrómové krúžky... Proste celé zlé!

Odkaz ke komentáři

No z fotiek mi to pride z kazdeho uhla inaksie, raz to je take zvladnutelne a raz to je cista cina/korea 10(20) rokov vzad. Kazdopadne az na ten infotainment som rad ze mam svoju (online pristup ak by aj rovno tahal dopravne info by sa hodilo) kedze na slovensku mi TSMC nefunguje :( (prekavpilo ma ako to dobre ide v CZ).

Odkaz ke komentáři

Taky nezapomeňte, že auta furt po x let mění design z kulatých na hranatý a furt dokola.

Možná se Vám to nelíbí, ale živě vidím, jak to lidi budou zase překopávat na face. S OII to nebylo jiné. Plno lidí tvrdilo, že to je jak Korejec a nakonec se to lidem zalíbilo

Tak u spousty škodovek to bylo tak, že si na ně musel člověk zvyknout, ale souhlasím s Igorem, že to je nejméně podařený FL a možná ni žádný být nemusel - OIII je designově velmi povedená (a to jsem si dřív myslel, že není nic krásnějšího než klasická OII), takžemohly jen přijít nové technologie a vylepšení a tenhle tuzing si škodovka mohla odpustit, prt. prodeje jistě nezvýší.

Odkaz ke komentáři

Dnes jsem na hradecky videl FL combi. Seda barva. Predni svetla halogen. Vnitrni svetla uplne zhasnuty, takze v nich odhaduju max dalkovy. Vnejsi svetla potkavacka, parkovacka a denni mi prisli jako na superbu 2 FL v provedeni led, ale ledky to nebyly jen tvar a efekt dost podobnej. Na zadku svetla jako pred FL combi LED, ale svitil jen jeden jak9by vnitrni LED pasek mam foto zkusim sem vlozit.

 

Odesláno z mého K4000_PRO pomocí Tapatalk

post-32580-14787810567455_thumb.jpg

 

Odesláno z mého K4000_PRO pomocí Tapatalk

Fotopost-32580-14787811108047_thumb.jpg

 

Odesláno z mého K4000_PRO pomocí Tapatalk

Jinak za me teda pred fl halogen o parnik hezci.

 

Odesláno z mého K4000_PRO pomocí Tapatalk

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Příspěvky

    • Zdravím pánové prosím o radu s pomoc  Sehnal jsem si zrcátka z O2 face na pred face mám zrcátka el.instslaci motorek  Vyměnil jsem instalaci a motorek nějak to nechce fungovat třeba okna nereagují na vnitřní ovladač  Když na klíčku podrzim odemknout tak okna dolů jdou všechna ale když podrzim zamknout tak okno řidiče nereaguje a sklopí se zrcátko jak to prosím mám rozchodit 
    • Zdravím, podařilo se vám vyřešit tenhle problém? Mám totiž na svém autě úplně ten samý. Rezonanční zvuk od motoru při 1100 ot a netuším co by to mohlo být. Jediné co mě napadá je spojka. 
    • Zdravím, začala mi skákat závada airbagů, na diagnostice to píše tyto chyby viz. foto. Mate s tím někdo zkušenost? Diky za rady… 
×
×
  • Vytvořit...