Přejít na obsah

Zámok vodičových dverí a iné abnormlity


Doporučené příspěvky

Tak na dnes ešte jedna prosba o radu.

Keď zamknem auto originál diaľkovým, sa síce zamkne celé auto, ale dioda nebliká. Začne blikať až vtedy, keď napr. zamknem manuálne kľúčom, ale 3x po sebe ho otočím do polohy zamknuté.

Ďalšia vec, keď otvorím dvere, rozsvieti sa interiér, ale keď mám zapnuté svetlá, tak to nesignalizuje. Počas jazdy sa stáva, že sa mi celé auto zamkne, po chvíli odomkne, dnes som si všimol, možno len náhoda, že to robí pri nižšej rýchlosti.

Keď odomknem auto, tak obe zadné dvere otvorím len z vnútra, detská poistka nereaguje, pri ZĽ dverách sa ani ten cuplík riadne nevystrčí, musím mu pomôcť vnútornou kľučkou, myslíte, že treba len nastaviť tiahlo na zadných dverách? A čo sa týka tých predných, zámok? Spínač?

A čo sa diaľkového týka, niekedy to zoberie až z dvoch metrov, ale väčšinou reaguje až keď som pri dverách.

 

Ďakujem pekne

Odkaz ke komentáři
  • o 9 měsíců později...

Zdravím, Doufám že nikomu nebude vadit ze obnovuji staré téma, ale nechce se mi zakládat nové. Mám stejný problém, u dveří u řidiče a spolujezdce se mi nechce zamknout centrál, při otočení klíčem centrál zamkne pouze kufr a zadní oboje dveře ale u řidiče a spolujezdce pouze cuplík zajede dolů a hned povyskočí do poloviny. Zamknu celé auto se blikající diodou až na po třetí otočení klíčkem. Mikrospinace jsem vyměnil ve všech 4 dveřích ale problém to nevyřešilo. Jediná věc které jsem si všiml je ta, že mi chybí na obou zámcích taková jedna malá pružinka která údajně pomůže zámku aby nevyskočil zpátky nahoru, fotku té pružinky dodám. Jen by mě zajímalo před koupi nových zámku jestli nemůže být chyba i někde jinde, třeba v ŘJ.

 

Díky za tipy.

 

Odesláno z mého HTC Desire 620 pomocí Tapatalk

post-39418-0-25982400-1469389222_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Tak jsem dneska kupoval novy zamky, jeden z golfu a druhej z vw bora, zamky sice pasovaly do dveri ale funkce mikrospinace byly presne opacny nez u zamku z octavie, pri zavrenych dverich mi to proste nechtelo zamknout protoze si mikrospinac myslel ze mam porad otevrene dvere. Nicmene, pruzinky jsem pouzil a dal do starych zamku ktere jsem tam mel do ted, spolujezdcuv zamek slapal v pohode, ale ridicuv zamek porad nechtel zamykat korektne, takze jsem pouzil pouze ze zamku z golfa motorek s plosnakem a konektorem, poupravil lehce mikrospinac aby spinal jak potrebuju a central mi konecne funguje na poprvni otoceni klickem i se safelockem.

Zitra mi uz zbyva jen namontovat dalkovy central, snad pujde vse hladce, bude to moje premiera.

 

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Příspěvky

    • Zdravím.  Mám takový menší problém. Mám Octavii 2 2.0tdi 103kw bmm PD s dpf a poslední dny si všímám lehkých vibrací za jízdy do kopce na 6.převodový stupěň cca v 80-100km/h. Není to nic hrozného, ale docela mě zajímá kde může být příčina. Auto je nepatrně hlučnější s vibracemi pod pedály. Moje první myšlenka byla jestli to třeba není převodovka, protože má najeto bez mála 290tkm. Předem děkuji za odpověď.
    • twl by me jeblo a zaroven zajimalo kolik by zachranilo PPF nastesti se to nedozvime
    • BUBUTECH, vedel by si dat vyrobit 2ks tych gumenych veci ? Mam vsetky suciastky ale tie stople co tu mas model sa uz nikde nedaju kupit a nemam nikoho co by mi to vytlacil na 3d tlaciarni. Dik za odpoved.
×
×
  • Vytvořit...