Přejít na obsah

Zadní led lampy


Doporučené příspěvky

Zdarec kluci,

 

už nějakou dobu přemýšlím nad těmito světly ( v odkazu)máte s němi někdo zkušenosti? A sedí i na RS před FL,podle toho co sem hledal tak by měli,ale jen pro info.

Díky za jakýkoli komentář

 

 

http://tuning-individual.cz/eshop/zadni-cira-led-svetla-skoda-octavia-ii-combi-1z-cerna-kourova-p-29648.html?zenid=ThzzKocI1yWSsRHFSVWSy2VwCc1

 

 

 

Odkaz ke komentáři

Do klasickych svetiel neni moc vyhra kupovat ledky, lebo to potom svieti ako na kolotococh...kazdy segment inak.

Mam pocit, ze chalani to uz skusali.

 

Ale k teme...ano tie svetla pasuju aj na predFL, aj na FL.

Ale ani mne sa moc tie Litec nepacia :(

Upraveno uživatelem Kyselinka
Odkaz ke komentáři

A nemáte teda někdo tip na pěkný led zadní světla? Protože ono je podle mě blbost dávat led žárovky do originál světel ne? Ledky svítí bíle a to udělá úplně jinou barvu v těch světlech než má....Nebo se pletu?

Hodně sem někdo nějaký odkazy,pokud víte na nějaký ty světla :-) Díkec

Odkaz ke komentáři

Tak tak, ako pise header :( ...ale ked sa ti tie Litec pacia, kup si ich. Fungovat a pasovat budu a dizajn je len otazka vkusu kazdeho.

 

Neviem, co znamena "kravnou", ale ked osadis do klasickych svetiel ledky, tak bocny segment bude svietit moc silno, lebo povodne ziarovky su W3W a nie W5W, ako klasicke T10. A v spodnom a vrchnom segmente su dvojvlakna a take ledky nie su este moc doriesene...sice som ich neskusal, ale myslim si to....skratka sa to neoplati.

Upraveno uživatelem Kyselinka
Odkaz ke komentáři

jak píše Kyselinka, dvojvlákna dořešená nejsou, takže tam necháš normální žárovky co tam patří, ale do blinkrů a zpátečky dáš CREE LED a pohoda, blinkry mají vyšší svit než klasické žárovky a couvačky jsou bílé jako padlý sníh. I ty T10 jsem dal LED CAN BUS a nekravnou, jestli teda tím nekravnou myslíš že problikávají nebo svítí jinak. SPZ taky, samozřejme LED. Svítí úplně normálně. Pak mám ještě LED v předních mlhách, které když naprogramuješ jako denní svícení přes den, tak to vypadá opravdu hezky a splní to účel (teď čekám rekaci typu "v rozporu s předpisy a STK, to nechce stranou, to je věc každého soudruha, jak se s tím popasuje). Rozhodně to vypadá líp než některé ty příšernosti co si někteří dají na auto a mají "rádoby denní svícení". Denní svícení hlavně proto, že mám v hlavních světlech Osram Night Breaker a kdo je používá, tak ví, jak často odchází a sada je za 600 Kč. Kdo pojedete kolem východních Čech, klidně se zastavte na kafe, ukážu vám ty CREE LED v akci, opravdu no problemo. Ja bych si na auto žádnou kolotočařinu nedal, to mi veřte :ph34r:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...