Houmerik Odesláno Únor 15, 2016 Sdílet Odesláno Únor 15, 2016 Ahoj, Mám malynkatý problémek s mojí oktávkou. Asi před týdnem jsem nechával dělat těsnění pod hlavou. Ztácela se voda a byla hodně natlakovaná nádobka. Moc jsem to nechtěl řešit, protože jsem věděl že to bude pálka, ale dolíval jsem tak 0,3 l na 1000 km a ten tlak jsem vždy po jízdě odpustil :-). Jinak lítala perfektně, spotřeba tak 5,3 v létě a 5,8 v největších mrazech, co tu v ČR byly. Na volnoběch měla tak 0,4-0,5l/hod. Po výměně těsnění, přetěsnění vstřiků a pár drobností je to špatné. Vůbec nechce táhnout výkon tak 50%, volnoběch 0,8 l/hod. a průměrná spotřeba 6,8 l/hod. a to uz je JARO (skoro). Dnes jsem byl na diagnostice a vše je perfektní :-(. Servisák mě tvrdí, že si to musí sednout - tak po 1000 km (ted mám tak 200). Pak něco mluvil o rozvodech. Je možné, že něco pos.... ? Co by to mohlo být? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pavel71 Odesláno Únor 15, 2016 Sdílet Odesláno Únor 15, 2016 typuju že netrefil rozvody 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Houmerik Odesláno Únor 16, 2016 Autor Sdílet Odesláno Únor 16, 2016 typuju že netrefil rozvody Je nějaký problém to dát do kupy? ale ted kam co otočit ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Houmerik Odesláno Únor 21, 2016 Autor Sdílet Odesláno Únor 21, 2016 Tak a mám další poznatek. Nevím, jestli to tak má být, ale při malinko sešláplém plynu (do 2000 otáček) se po asi 4 sekundách, aniž bych něco dělal s plynem, samy otáčky postupně zvyšuji do 3000 otáček. Podle mě je něco špatně. Ale co? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.