PetrRS 60 Posted December 28, 2022 Author Share Posted December 28, 2022 @Mildeenemáš fotku jak to v tý loketce vypadá?@MorDecaYto je spešl usb na android auto a car play přímo od vw to se tam nevejde 0 Quote Link to post
MorDecaY 0 Posted December 28, 2022 Share Posted December 28, 2022 Máš na ten kabel nějaký odkaz ? Nebo číslo dílu. 0 Quote Link to post
PetrRS 60 Posted December 28, 2022 Author Share Posted December 28, 2022 (edited) 5G0 035 222H 5Q0 035 726E Edited December 28, 2022 by PetrRS 0 Quote Link to post
Mildee 4 Posted December 29, 2022 Share Posted December 29, 2022 Fotku bohužel nemám a na autě se dělá motor, tak se k tomu momentálně nedostanu. Mám to v tom výklenku úplně vlevo, nijak to nezavazí a je to krásně přístupné. Myslím, že tam býval i origo aux konektor, když to někdo měl. Jinam to tam smysluplně nedáš. 0 Quote Link to post
Lakur 2 Posted January 3 Share Posted January 3 Za me to neni pekne reseni do loketky 🙂 . Pak budes mit telefon na kabelu a kam ho das? Max do loketky. Ja to osobne mam v kastliku na zadni strane a kabelem vytahnute na drzak telefonu, ktery je u radia. Jinak je moznost jeste origo. Ten padne 1:1 misto popelniku https://www.autokseft.cz/VAG-ORIGINAL-Prihradka-odkladaci-VAG-5L1863383D-9B9-5L1863383D-9B9-nd1654612 0 Quote Link to post
PetrRS 60 Posted January 3 Author Share Posted January 3 kastlík asi vyhraje, vyndám MDI a dám místo něj USB 0 Quote Link to post
MorDecaY 0 Posted January 3 Share Posted January 3 @Lakur To mi neříkej, že jsi to našel někde. Tři týdny zpátky jsem ho lovil, že to vyměním za popelník a nikde nebyl s USBčkem. Tak jsem nakonec skončil u funglovky holé... Chtěl jsem to nějakým způsobem do toho dostat normální prodlužku USB, která by šla do rádia. Naprosto elegantní řešení. 0 Quote Link to post
Radas 153 Posted January 3 Share Posted January 3 (edited) jen doplním Edited January 3 by Radas 0 Quote Link to post
Mildee 4 Posted January 3 Share Posted January 3 Mě teda přijde lepší uzavíratelný kastlík, tady toto vypadá jak facelift přihrádky z favorita. Telefon mám většinou v kastlíku, ničemu nevadí, že jde kabel z loketky. 0 Quote Link to post
MorDecaY 0 Posted January 3 Share Posted January 3 Já s uzavíratelným měl problém s velikostí. Mám ten "větší" bez popleníku a jak jsem tam nasypal svůj bordel z kapes, nešlo to zavřít. Ten Yetiovský je větší trochu, pak můžu nahodit foto. 0 Quote Link to post
Lakur 2 Posted January 6 Share Posted January 6 @MorDecaY jasnacka, do par dnu byl doma a za hubicku, ale nakonec jsem ho tam nedal. Jak rika Mildee, libi se mi ten uzaviratelny a hlavne je v dekoru. Mam SS22U a stejne se mi tam ten telefon nevejde do te diry ... A to same do lokety, to by musela byt uplne prazdna. Takze nakonec stejne drzak na palubovce to vyhral. 0 Quote Link to post
Mildee 4 Posted January 11 Share Posted January 11 Telefon v přihrádce u spolujezdce? 0 Quote Link to post
PetrRS 60 Posted January 12 Author Share Posted January 12 telefon vedle radia na držáku 0 Quote Link to post
PetrRS 60 Posted January 13 Author Share Posted January 13 AA funkční, ještě sem to musel povolit v adaptacích vyměněna GW s indexem BL z Caddy ještě přehrát polarfis a zkusit to nastavení a snad se to přestane hádat, jinak pude polar pryč 0 Quote Link to post
MorDecaY 0 Posted January 14 Share Posted January 14 Kde nakonec máš ten port ? V loketce? 0 Quote Link to post
PetrRS 60 Posted January 14 Author Share Posted January 14 V prihradce spolujezdce misto mdi 0 Quote Link to post
mcsolle 1 Posted January 16 Share Posted January 16 uz len wireless android auto a nabijanie + nejake USB dozadu 😄 0 Quote Link to post
MorDecaY 0 Posted Tuesday at 07:23 PM Share Posted Tuesday at 07:23 PM Olala, copak to je za frajeřinku ? 0 Quote Link to post
PetrRS 60 Posted Wednesday at 11:35 AM Author Share Posted Wednesday at 11:35 AM Novy sw 1028 v budikach, a hezky to ukazuje esc off. 0 Quote Link to post
Radas 153 Posted Wednesday at 04:04 PM Share Posted Wednesday at 04:04 PM Nový SW lze nahrát i do jiných budíků ? budou ukazovat nějaké novinky nebo je třeba podpory polarfis ? 0 Quote Link to post
PetrRS 60 Posted Wednesday at 06:12 PM Author Share Posted Wednesday at 06:12 PM (edited) Polar na to nemá vliv, teď ho v autě nemám, hádal se s MIBem. ( to snad vyřeší update Polaru ) Nový sw sem dělal hlavně kvůli plný podpoře MIBu, například při volání neukazoval jestli je hovor přijatý, zmeškaný nebo volaný, občas se sekl maxidot. SW mi přidal druhý servis teď mám olej a inspekci zvlášť, jas budíků se reguluje podle okolního světla, ESC off se ukazuje na maxidotu a asi tam bude víc věcí který sem ještě neobjevil, plus mám redline ikonu combi a teplotu oleje od 0. SW sem měl 0420 a teď mám 1028 a asi pude i do jiných budíků. Edited Wednesday at 06:13 PM by PetrRS 0 Quote Link to post
Recommended Posts