Jump to content

Black Sheep

Recommended Posts

Posted (edited)

Tak výztuhy Ultra Racing na autě, hliníkový přední ramena z Passata B6 taky, plus se dávaly nový čepy, náboje, tlumiče KYB ultra SR, pružiny Vmaxx -30mm, horní uložení z Audi TTRS a ještě nějaký drobnostiIMG_2007.jpg

20230328_141721.jpg

Edited by PetrRS

Hlíníkové těhlice jsi do předu nedával? O těch ramenech jsem taky uvažoval, jsou rozměrově stejné nebo se nějak liší? Nemáš někde číslo toho horního uložení? V čem se to liší od Octávky?

@Mildee na hlinikovy tehlice bych nedal brzdy co mam a snad jsou taky sirsi jako zadni, ne o tolik ale jsou takze bych se nevlezl ani s kolama. Na horni ulozeni sem dal link @MorDecaY.

Ani sem ten podvozek nestihl sam projet, pri ceste z HK zacal silene klepat motor, odhad je vstrik nebo setrvak. No sem hodne ale hodne zklamanej ...

Kvuli motoru, neco se tam posralo, dnes na to koukal mechanik a mysli si ze je podpaleny ventil, fouka to zpatky do sani. Celej motor ma hroznej chod a klepe se.

Jo takhle, já to pochopil, že jen pár km a podvozek byl strašný.

No doufám, že se to vyřeší jednoduše...
Naštěstí jsou ty nafťáky docela tanky, tak by to nemuselo být tak zlé na opravu.

Podvozek mi prisel super, jel sem teda klidnou s rodinou na veceri. Bylo to krasne pevny a tuhy, kdyz sem vzal diru tak zadna rana, hezky ticho.

No nejspis me ceka GO motoru, uvidime

Brzdy bys tam myslím dostal, jen je potřeba o kousek delší šrouby. Předpokládám, že 18z jsou chycené klasicky z vnější strany těhlice. Širší mi to nepřijde, ale změřeno nemám. Každopádně držím palce s motorem.

Bylo mi receno ze 18Z jen s adapterama do hlinikovy tehlice, a ta ma bejt udajne o 5mm sirsi, a uz ted sem na hrane s kolem kvuli podlozkam ktery tam mam aby kolo neskrtalo o velky trmen.

• 2 weeks later...

120 v naftě na oleji ? To je docela dost 😄 

Anyway, snad to nebude takový hukot a budeš zase brzo jezdit :)) Naštěstí ta hlava nebude taková hrůza asi finanční.

• 1 month later...
Posted (edited)

Hlava a chyceny saly, na ty km normalni stav, pisty a valce ok. Tak se udelala hlava, pistni krouzky a saly. Motor zas jak novej. Dame 1000km dostane novej olej a bude snad klid. Jen dumam o 5W40, 5W50 davat asi nebudu kvuli zimnimu jezdeni

Edited by PetrRS

Já do CDAA liju 5w40 od LM a je tam celoročně.
Jak jsi říkal, že to máš někdy na oleji 120 stupňů, tak právě tenhle olej to prý zvládá víc a maže i při vyšších teplotách. Já sám jsem na dálnici kolem 115 :))

https://www.autowerks.cz/cs/skoda/octavia-ii-1z-06-13/motor/liqui-moly-sportovni-plne-synteticky-motorovy-olej-5w40-synthoil-high-tech-ht-5-litru-18773.html

Ty teploty prej byly prave diky prasklymu tesneni pod palici, ze ty plyny nesly kam mely. Uvidime ted, ale chvilku to musim setrit. Pak ten olej a pak chci jet na brzdu abych vedel kolik tam teda ted je

Posted (edited)

Huh, jako 120 na olej je dost no 😄
Jasný, určitě zajet a po té výměně i dotáhnout hlavu o 90 stupňů, nebo kolik se dělá.

Edited by MorDecaY

Tak dalsi update nasadila se mrizka verze 2.0

Upravena velikost loga aby lepe navazovalo na honey, tim se zvysila pevnost a logo je vystouple o 2mm ven, vypada to vic plasticky.

Dnes prisel AA Wireless zatim super vecicka, apka v cestine, nastaveni rychle a snadne. Usb kabel sem zahodil

20230525_184847.jpg

20230526_192810.jpg

• 2 weeks later...

Ahoj, wau! parádne úpravy máš za sebou. 
môžem sa opýtať na sedačky čo sa s nimi všetko vlastne robilo? 
a predná mriežka na nárazníku je tlačená z jedného kusu na 3D tlači ? 

Posted (edited)

Ahoj, sehnal jsem sedačky z O2 L&K s el. pojezdama, ty sem nechal v České Lípě přečalounit na Kodiaq RS, svoje RS sem prodal tak se mi něco vrátilo. Kámoš v Praze mi zapojil elektriku aby chodily pojezdy a fungovala paměť sedaček.

Mřížka je koupená klasická, na 3D tiskárně vytisknuté logo VRS a vlepeno do mřížky, nastříkáno plastidipem, logo je ze 2 částí, je celkem velké

Edited by PetrRS
  • 5 weeks later...
  • 1 month later...