Přejít na obsah

Vyhřívané sedačky


Doporučené příspěvky

  • o měsíc později...
  • o měsíc později...
  • o měsíc později...

Přestala mi topit sedačka u řidiče. Netopí ani sedák, ani opěrák. Ty dečky jsou zapojený v sérii nebo paralelně? Zběžně jsem mrknul na pojistku, vypadá ok, konektory jsou taky pevně tam kde mají být (mám sedačky s pytlema). Jestli jsou paralelně, asi bych současnou závadu obou vyloučil. Jestli jsou do série, pak by stačilo, kdyby odešla jedna....

Odkaz ke komentáři

Předpokládám, že čidlo je dostupné taky jen po rozčalounění. Co jsem koukal do schémat, tak ten štekr se třema pinama je od pytle, ten se dvěma od vyhřejvání. Takže pokud naměřím napětí na pinech konektoru, je závada v sedačce. A dokud jí nerozešiju, tak ani nezjistím, jestli shánět dečku na sedák, nebo opěrák. Sakra :wallbash:

Odkaz ke komentáři
  • o 3 roky později...

měl bych dotaz jestli lze nějak nastavit u OIIFL aby se výhřev sedaček nevypínal při každém vypnutí klíčku ? Docela mně to štve pokaždé když nastartuju zapínat výhřev. U Fabky 1 byl ovladač výhřevu manuální, zapnul jsem ho na podzim a vypnul až na jaře, jinakl si toho člověk nemusel všimnout.

Odkaz ke komentáři
  • o rok později...
Ahoj,jsem tu nováček.mohl by mi prosím někdo z vás pomoct? vlastním SCOUTa(krátce) a při včerejším mrazivém ránu jsem si chtěl dopřát komfortu s tím,že si zapnu vyhřívání sedačky,bohužel po chvíli jsem byl zklamán a zjistil jsem že vůbec nehřeje.Zkusil jsem zapnout i spolujezdcovu stranu a bohužel taky nic.Ovládací panel mám rolovací kolečko od 0 - 5.Pojistka je zkontrolována a v pořádku. Mužete mi prosím poradit kde jsou umístěny konektory a třeba nějaké relé,pokud to nějaké má? Moc díky za pomoc.
 
Odkaz ke komentáři
  • o 4 měsíce později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...