Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

  • o 5 týdnů později...
  • o 2 týdny později...
  • o 2 měsíce později...
  • o měsíc později...

Vy co hejtite na octavia 1, tak byste se meli nad sebou zamyslet!! 

Tady pisete jak stary a nebezpecny auto to je, ze byste v takovym aute ani nevyvezli rodinu a jak jste teda rodinu vozili driv, kdyz byla era S120, Favorit, Felicia, teda pokud jste jeste nebyli v plenkach? 

octavia 1 je nahodou na dnesni dobu celkem bezpecne auto, sice nema tolik airbagu co novy auta, ale tuhost kastle je mozna i vyssi nez u novych aut. 

Pred mesicem jsem se s kamaradem v jeho octavia 1 vyboural. V 70km/h jsme se cumakem zapichli do prikopu a otocili se pak zadkem o 180°. Po vytazeni jsme mohli odjet po svych, protoze krome poskozenyho narazniku a utrzenych kosti stabilizatoru se autu nic nestalo. Za 14 dni se skoro to stejne stalo pribuznym od kamarada v Roomsteru a auto zustalo nepojizdne, oprava za 20tis.

Komfort je samozrejme v novych autech lepsi, ale o ten kazdymu primarne nejde, ale napsat ze se s octavia 1 neda pomalu ani vyjet je TOTALNI BLBOST!!!

Jak uz jsem napsal, trochu se zamyslete nez neco napisete... 

Upraveno uživatelem Konny
Odkaz ke komentáři

Chlapci klídek, neříkám že se s ní nedá vyjet, ale taky nemám rád jak tady každej vychvaluje jedničku jak kdyby to bylo ve všech ohledech nejlepší auto. Mám ji jako první auto, ano, je relativně spolehlivá, prostorná, ale bezpečnost, komfort a jízdní vlastnosti se nemůžou s novějšíma autama absolutně srovnávat. 

Takže to neberte jako hejt na jedničku, v některých ohledech je to super auto, ale v některých zase naprostej podprůměr...

Odkaz ke komentáři

Ja to taky neberu, ze je jednicka nejlepsi auto, ale psat ze uz je s takovym autem o strach jezdit je uplne mimo. Ridil jsem spoustu jinych modernich aut a sam musim rict, ze jizdni vlastnosti a comfort je u novych aut jinde, ale i tak nedam na octavia 1 dopustit. Za 12 let provozu me nechala ve stychu jen jednou a i kdyz bych si mohl koupit uz neco lepsiho a novejsiho, tak nechci, protoze na nase cesty toto auto staci. Kdo to vidi jinak, tak si koupi novy auto za "mega" , tedy OK, ale vytocilo me a asi i Vlastu, ze tady napisete, ze je octavia 1 zrala uz tak jen do srotu... 😔

Odkaz ke komentáři

Nevidím že by tady někdo psal, že patří jendička do šrotu. Já sem jen poukázal na fakt, že v mnoha ohledech zaostává a r@pid teda napsal, že by se bal s ní vyjet i mimo město ale tak může vyjádřit svůj názor ne? Prostě se v ní necítí bezpečně tak není potřeba se rozčilovat a brát mu jeho názor a pocity 😊

Odkaz ke komentáři

Neber to doslova, ale treba jak r@pid napsal, ze by se v takovem aute bal jet mimo mesto, tak proto jsem napsal jak to delal driv, kdyz ani octavky nebyly (pokud v te dobe ridil)? 

Taky jsem psal, ze novy auta jsou v komfortu lepsi i v jizdnich vlastnostech lepsi, ale prave me nastvalo to co napsal r@pid!!! 

Az budu mi jine lepsi auto, tak rozhodne nebudu psat, ze jednicka stala za ho*no... 

 

Odkaz ke komentáři

Staci si dva trikrat precitat moje prispevky a kazdy uvidi , ze nepisem nic o hovnach.

Napisal som o technickej starobe auta ako takeho. Menej vysokopevnostnej ocele, ako pisal niekto vyssie, menej airbagov. Aj softy a testy na simulaciu deformacii odvtedy pokrocili, auta maju radary atd atd.

Nevidim dovod pisat o tom ze som sa volakedy vozil na staruckom twingu. To predsa nemeni nic na faktoch a mojej poznamke.

Odkaz ke komentáři
  • Dakie locked this topic
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...