Jump to content

Moje stříbrná

Recommended Posts

Tak jsem taky přestoupil na novější model, shodou okolností taky stříbrná jako původní jednička, taky xenony, taky park senzory :-)

Je to rok uz 2005, ale za peníze co jsem měl jsem lepší mladší nesehnal.

Možná jsem měl hledat dýl, ale měl jsem kupce na moji jedničku, který spěchal a prodal jsem ji za rozumnej peníz /85K/ tak jsem chtěl něco rychle.

Je to 103kw tdi, trochu se bojím hlavy, je to ještě revize B, ale s výbavou jsem spokojený, má to kůži, xenony, alarm, aut.klimu, park asistena i vepředu, zatmavovaci vsechny zrcátka, senzor deste, svetelnej senzor, senzor tlaku v pneu. Dostal jsem dvoje elektrony, jsem spokojenej.

Úpravy asi v plánu žádné nemám, jen chci vyměnit radio stream za audience, kvůli mp3 a měniči na cd

post-21011-0-01119500-1471375962_thumb.jpgpost-21011-0-10022700-1471375925_thumb.jpg

post-21011-0-61194100-1471375873_thumb.jpg

Edited by RedDevilCZ

teplý start jsem měl taky na prd, to se po chipu zlepšilo, potom celkově chod motoru, předtím to kolem 1500 otáčet vůbec nechtělo jet, dunělo a vibrovalo, teď si můžu dovolit na 4ku jet při 1300 otáčkách ve městě a úplně v klidu, předtím vůbec

Jo to je slušnej borec, všechno je mu fuk, neřekne ti k tomu ani slovo a když se zeptáš proč auto po "chipu" smrdí naftou tak ti řekne že máš v pi*i regulaci na turbu a že je to tím :D :D tím ti Dane samozřejmě neberu že u tebe to funguje dobře, hold je to jen důkaz toho že každý motor to snese jinak a nejde jeden soft nalívat do všech BKD

ten soft byl na brzdě na jiném autě které má kámoš a s chipem najeto 70k

adame i na volnoběh se ti turbo točí a klopí lopatky, však si viděl moje, nekouří a nesmrdí... uvidíš co ti to udělá až budeš mít OK regulaci, ale mi to s origo softem kouřilo dost a teď vůbec nic

• 1 month later...

Tak jsem se rozhodl pro nejaky maly upravy, chtel bych caset zatmavit zadni okna, zmenit podsviceni a asi trochu nacipovat.

Ale zacala me holka trochu zlobit, kdyz je venku velky vedro vubec mi nezabira turbo, kdyz je chladno jako v poslednich dnech jede normane a min zere nez ve vedru.

Krasne tahne od cca 1500 ot, kdyz je vedro predjede me i trabant

post-21011-0-13938200-1475861582_thumb.jpg

• 2 months later...

Nemáš zač. No u před FL to jde, ale já mam FL a tam jsou bílé budíky a zbytek auta v zelený a kdo tuhle kombinaci vymyslel, tak musel být nalitej, jinak si to nedokážu vysvětlit :D mam v plánu ručičky červený, zbytek auta bílá.

Jo to davaji hodne. Taky to vypada dobre ale ja chtel styl kterej az tolik lidi nema

Odesláno z mého VFD 900 pomocí Tapatalk

• 1 month later...
  • 3 months later...

Tak jsem na aute udelal par uprav. Koupil jsem jiny kola, nechal je zrenovovat, bohuzel s vyslednkem nejsem moc spokojeny.

Koupil jsem radio s dotyk lcd a naistaloval climatronic z po face verze.

A jsem objednany na tonovani skel, na to se docela tesim, myslim ze ji to bude sluset.

post-21011-0-53089900-1494525579_thumb.jpg

post-21011-0-68245300-1494525606_thumb.jpg

Edited by RedDevilCZ
  • 3 months later...