Přejít na obsah

O2 Combi - Liftyho běloch


Doporučené příspěvky

Lišty dveří už jsou v lakovně, a nárazníky jsem původně chtěl do laku, ale objevila se možnost sehnat RS nárazníky za levno, tak možná to předělám do RS :) bílejch zase tolik není :)

 

On ten předek docela zkresluje protože stojim na takový hrbolatý trávě, teď jsem zaparkoval u práce na asfaltu rovným a je daleko níž oproti té fotce, ale jestě bych si ho představoval tak 0,5-1cm níž, pak hodím fotku :)

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...

Ve čtvrtek jsem jel z Prahy, rozsvítila se kontrolka oleje, byla lehce pod minimem, v garáži jsem 0,5l dolil, ale kontrolka nezhasla. Tak jsem četl, že se deaktivuje otevřením kapoty a dopátral jsem se toho, že mám v háji tenhle mikrospínač co je zámku kapoty. Je na něm oem číslo, ale po vygooglení nikde ke koupi. Zkoušel už ho někdo sehnat přímo ve Škodovce? Abych tam nejel zítra zbytečně. Celej zámek se mi kuppvat nechce, protože ten je v pohodě.

post-26001-0-57907100-1494773428_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...

Jako taky jsem nad tím přemýšlel, ale nastrikani je takove složitější aby to za něco stálo a opticky to i to auto sníží ty RS nárazníky. Navíc boční lišty už mám v barvě a stejně je zadní nárazník zralej na výměnu :-) uvidíme vrátit to můžu vždycky :-) spíš mám teď problém s klimou. Začne chladit až tak po 5ti kilometrech a ještě na plno nechladí nijak extra. A když po těch 5ti km začne chladit tak ze začátku divně smrdí. Při tom byla teď doplněna a žádný chladivo neutikalo a byla čistěná 2x ozonem a pak ještě sprejem do výdechů. Neměl nekdo obdobnej problém?

Odkaz ke komentáři
  • o 4 týdny později...
  • o 2 týdny později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...